Reality-tähti on ollut ahkera omakuvien julkaisija, mutta vaikuttaa tylsistyneen niihin.

Sosiaalista mediaa selatessa ei voi välttyä selfie-kuvilta, mutta nyt niiden aika on tulossa päätökseen – ainakin jos uskoo selfieiden kuningatarta, reality-tähti Kim Kardashiania, joka on jopa julkaissut kirjan omista selfie-kuvistaan.

Kahden lapsen äiti pelasi Twitterissä julkaistulla videoklipillä siskonsa Khloé Kardashianin kanssa Would You Rather -peliä, jossa pitää valita vaihtoehdoista mieluisampi. Videolla Khloe kysyy, valitsisiko Kim mieluummin sen, ettei koskaan enää julkaisisi selfietä vai ei koskaan enää käyttäisi Snapchat-sovellusta.

Moni voisi olettaa, että selfie-kuningatar hylkäisi Snapchatin, mutta toisin kävi.

”Mieluummin en voisi enää koskaan julkaista selfietä”, Kaney Westin kanssa naimisissa oleva tähti sanoo.

”Minusta tuntuu kuin… En tiedä, selfiet ovat tavallaan muutaman vuoden takainen juttu”, hän jatkaa.

Somessa aktiivinen Kardashian on julkaissut edellisen kerran selfie-kuvia kesällä.

Kardashianin toteamuksesta uutisoineen The Independentin mukaan Kardashian voi olla oikeilla jäljillä, sillä Google Trendsin datan mukaan selfie-termi alkoi ensin kerätä hakututloksia vuoden 2012 lopulla ennen kuin ampaisi pilviin 2014 vuoden puolivälissä.

Sana lisättiin Oxford English Dictionary -sanakirjaanvuonna 2013, mikä The Independentin mukaan vain korosti sen päivittäistä käyttöä. Sen jälkeen selfie-termin hakujen määrä on ollut laskusuuntaan.

Nähtäväksi jää, onko selfie-kuningatar oikeassa ja onko selfieiden aika todella ohi. Alta voit katsoa Twitterissä julkaistun Kardashianin siskosten Would You Rather -klipin.

Kards Katch Up

@kardskatchup
Time for @KimKardashian to choose: give up selfies or Snaps? Watch her pick & then catch up on all past seasons of #KUWTK, only on @hulu.

Lähde: The Independent