Selfie toisensa perään: Nuoret ottavat keskimäärin ainakin 6 selfietä päivässä

Tuhansia selfie-kuvia otetaan tälläkin hetkellä ympäri maailman.

Jos sosiaalisen median syötteet eivät ole tarpeeksi vahva todiste siitä, kuinka koukussa ihmiset ovat selfie-kuvien ottamiseen, tarjoaa uusi tutkimus todisteita lukujen muodossa.

Intelin ja Lineage Labsin tutkimuksen mukaan nettisukupolvenakin tunnetut milleniaalit, 1980-luvun alun ja 1990-luvun puolivälin välillä syntyneet ottavat keskimäärin vähintään kuusi selfietä joka päivä – yli 2 000 vuodessa.

Metron mukaan tutkijat haastattelivat tuhatta yli 18-vuotiasta amerikkalaista heidän valokuvaustavoistaan selvittääkseen, kuinka pahaksi ”epidemiaksi” selfien ottaminen on tullut.

Puolet tutkimukseen osallistuneista kertoivat ottavansa selfien päivittäin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että toinen puolisko olisi ottamatta kuvia itsestään; heistä osa ottaa selfien kerran viikossa tai joka toinen päivä.

Säännöllisesti puhelintaan käyttävät paljastivat ottavansa ainakin kuusi selfietä päivittäin. Keskiverto 18-24-vuotiaiden puhelimesta löytyvistä kuvista 16 prosenttia onkin selfieitä.

Aiemmin tutkimuksella on selvitetty, että naiset hyväksyvät vasta kuudennen selfien julkaistavaksi – liekkö tässä siis syy runsaalle selfie-määrälle.

Otatko sinä selfien päivittäin vai onko sinusta koko touhussa kyse vain turhasta hömpötyksestä? Kommentoi alle!

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.