Seksikkyys liittyy seksiin, mutta jotkin asiat voivat olla sitä seksikkäämpiä.

Seksi on tapetilla jatkuvasti eri tavoin ja eri näkökulmista – siitä puhutaan ja kirjoitetaan paljon sekä pohditaan ja keskustellaan, mikä on seksikästä ja mikä ei.

”Onko olemassa mitään seksiä seksikkäämpää”, Ann Brenoff kysyi Huffington Postin sivuilla.

Vastaukseksi hän listasi viisi asiaa, jotka voittavat seksin seksikkyydessä.

1. Halailu

Joskus pelkkä halailu riittää ja seksi jää kakkoseksi. Kaikki vauvasta vaariin pitävät kunnon halauksesta ja läheisyydestä. Intohimoinen seksi voi olla mahtavaa ja loistava stressin helpottaja, mutta läheisyys välittää halauksista.

2. Jalkahieronta

Hieronnat ylipäänsä ovat arvostettuja ja voivat luoda seksuaalista energiaa, mutta hyvä jalkahieronta on oma juttunsa. Jalat eivät ole kehon paras osa eikä kumppaninkaan silmissä ne välttämättä ole kovin viehättävät. Kunnon jalkahierontaa ei tehdäkään vastahakoisesti ja se kestää yli 15 minuuttia häätäen kaiken pahan pois. Se on selvin tapa viestiä kumppanille: ”Rakastan sinua, kaikkea sinussa, jopa tätä tavallaan hieman ällöä osaa sinussa.”

3. Osoitus välittämisestä

Asiat, jotka osoittavat sinun ajattelevan kumppaniasi ja huolehtivan hänen hyvinvoinnistaan, huutavat ”Rakastan sinua” käsittämättömän seksikkäällä tavalla. Rakkaan yllättäminen ystävänpäivänä apukäynnistyskaapeleilla ei ehkä ole fiksu valinta, mutta jos teet niin yllättäen ilman mitään syytä, viestit välittäväsi.

4. Kukkien lähettäminen töihin ilman mitään syytä

Kaikki kukat pitäisi lähettää julkisiin paikkoihin, koska osa kukkien saamisesta koituvasta innosta tulee siitä, että muut tietävät sinun saaneen kukkia; joku välittää sinusta. Siinä missä kukkien lähettäminen kotiin nostaa pisteitä kumppanin silmissä, on kukkien lähettäminen ilman mitään syytä töihin jättipotti seksikkyysasteikolla.

5. Kädestä kiinni pitäminen

Pienet kosketukset joskus tuovat mukanaan suuremman tuntemuksen kuin isot kosketukset. Kun näkee pariskunnan poistuvan ravintolasta pitäen toisiaan kädestä kiinni, tuo se hymyn huulille ja halun tarttua omaa kumppania kädestä. Karanneiden hiusten sipaisu pois hänen kasvoiltaan, käsien osuminen yhteen, kun kävelet hänen vieressään… Nämä ovat pieniä läheisyyden hetkiä, jotka ovat uskomattoman seksikkäitä.

Oletko samaa mieltä Brenoffin kanssa siitä, että nämä viisi asiaa ovat seksiä seksikkäämpiä? Kommentoi alla.

Lähde: Huffington Post