Nämä puheenaiheet voivat latistaa treffien tunnelmaa.

Deittaillessa tulee valitettavan usein kokeneeksi hyvien ensitreffien vastapainoksi huonoja treffejä. Popsugarin mukaan huonot ensitreffit eivät kuitenkaan yleensä johdu siitä, että treffipaikaksi valikoitu esimerkiksi kehno ravintola, vaan siitä mistä treffiseuralainen puhui.

Jotta puheenaiheet eivät pilaisi tulossa olevia treffejä, lue alta minkälaisia aiheita kannattaa välttää ensitreffeillä ja jättää niistä kertominen vasta myöhemmäksi.

Perheasiat

Ensimmäiset treffit eivät ole oikea ajankohta ottaa esiin perheeseen liittyviä asioita tai ongelmia. Vaikka on aina hyvä olla rehellinen ihmiselle, jonka kanssa voisi nähdä olevansa parisuhteessa, pitäisi ensitreffien olla Popsugarin mukaan hauskat ja kepeät.

Mieltymykset makuuhuoneessa

Jos etsit muuta kuin hetken hupia ja yhden yön juttuja, kannattaisi näistä asioista phuua vasta sitten, kun deittailu on mennyt intiimimmälle tasolle. Ensimmäiset treffit eivät ole oikea aika tähän.

Rahahuolet

Jos kerrot taloudellisista vaikeuksistasi heti ensimmäisillä treffeillä, voi siitä seurata kiusallisia tilanteita – etenkin kun lasku saapuu.

Nolot kännitarinat

Monella on noloja, mutta hauskoja kännitarinoita kerrottavana, mutta Popsugarin mukaan voi olla parempi idea odottaa ennen kuin kerrot niistä treffiseuralaisellesi. Hänen mielestä ne eivät välttämättä ole niin hauskoja tai omalla tavallaan herttaisia kuin itse muistat ne ja ensitreffit voivat jäädä ainoaksi treffeiksi.

Yhteinen tulevaisuus

Yhteinen tulevaisuus – avioliitto, lapset, punainen tupa ja perunamaa – on puheenaihe, josta jokaisen parin pitäisi keskustella, mutta ensimmäiset treffit eivät ole tätä keskustelua varten. Odota siihen asti, että suhteenne on vakiintunut ja edennyt pidemmälle ennen kuin otatte yhteisen tulevaisuuden puheeksi.

Puhut vain itsestäsi

Ensimmäisillä treffeillä on tarkoitus tutustua seuralaiseen, mutta keskustelun pitäisi olla molemminpuolista. Seuralaisen pitäisi tutustua ja oppia asioita sinusta, mutta niin sinunkin pitäisi oppia asioita hänestä eikä vain puhua itsestäsi.

Oudot tavat

Popsugar neuvoo varomaan, että ei ensitreffeillä avaudu omista oudoista tai erikoisista tavoista, joita sinulla saattaa olla. Jos ensitreffit johtavat toisiin treffeihin ja pidempään tapailuun, tavat tulevat kyllä hänelle esiin.

Mitkä aiheet ovat sinun mielestäsi sellaisia, joista ei pitäisi puhua ensitreffeillä? Kerro niistä kommenteissa!

Lähde: Popsugar