Jokaisella on todennäköisesti vähintään jonkinlainen käsitys siitä, millaiset omat sänkytaidot ovat.

Mutta onko osaaminen huippuluokkaa vai olisiko vielä parantamisen varaa? The Sun on kertonut salaisista merkeistä, joiden avulla voit saada tähän kysymykseen vastauksen.

Näistä alle listatuista merkeistä tunnistat, oletko taituri lakanoiden välissä!

Tunnet yhteyttä kumppaniisi

Hyvä seksi ei ole vain fyysinen kokemus, vaan siinä on kyse myös yhteydestä kahden (tai useamman) osallisen välillä, mikä todella vie seksin uudelle tasolle. The Sunin mukaan ollaksesi hyvä sängyssä, on ensimmäinen askel ymmärtää se ulottuvuus, kun olet todella löytänyt yhteyden kumppaniisi. Monet pariskunnat käyttävät tantraseksiä keinona olla entistä lähempänä ja yhteydessä toisiinsa.

Olet itsevarma

Jos vaikutat itsevarmalta, kertoo se usein siitä, että olet hyvä siinä, mitä teet. The Sunin mukaan sama pätee myös seksiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olet itsevarma miten liikut ja missä asennoissa olet, vaan suhtaudut itseesi ja vartaloosi positiivisesti ja tunnet olosi seksikkääksi.

Hyvä seksikumppani on sellainen, joka ei ole niin tietoinen itsestään ja irti seksikokemuksesta. Sen sijaan jos uppoudut tai antaudut hetkeen, pääsette hekuman huipulle kumppanisi kanssa aivan uudella tavalla.

Olet avoin muutoksille

Jokaisella on omat mieltymyksensä sekä ne asiat, joita haluaa tai ei halua kokeilla sängyssä. The Sunin mukaan hyvä rakastaja on kuitenkin avoin muutoksille ja hän on luova. Aivosi ovat yhtä tärkeä osa hyvää seksiä kuin vartalosi, joten hyödynnä niitä ja keksi jotain uutta, joka johtaa erittäin tyydyttäviin lopputuloksiin.

Vastaavasti jos et ole valmis kokeilemaan uutta ja seksi on saman kaavan toistoa, voi siitä tulla tylsää ja arkista.

Kuuntelet kumppaniasi

Itsekäs seksikumppani on usein huono seksikumppani; huono seksikumppani on usein itsekäs. Tämän takia onkin tärkeä kuunnella kumppaniasi, jos haluat seksin olevan tajunnanräjäyttävän hyvää. The Sun muistuttaa, että seksi on kuitenkin yleensä jaettu kokemus, joten toisen haluihin ja toiveisiin on hyvä kiinnittää huomiota.

Et voi olla hyvä sängyssä, jos et kommunikoi, joten ole tarkkaavainen ja antelias, niin taatusti saat kumppaniltasi jalat alta.

Et kiiruhda

Jos sinulla on tapana kiirehtiä sängyssä, on se The Sunin mukaan selvä merkki siitä, että sinulla olisi vara parantaa. Tärkeä on edetä maltilla ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, sillä jos oleta huolellinen ja perusteellinen, on se merkki siitä, että sinulla on sänkytaidot hallussa.

Olet avoin mahdollisuudelle harrastaa seksiä

Jos kumppanisi kokee voivansa lähestyä sinua, teet itse aloitteita ja olet useammin suostuvainen kuin kieltäydyt seksistä, on tämä melko yksinkertainen, mutta usein sivuutettu merkki siitä, että olet hyvä sängyssä.

Olet leikkisä

The Sunin mukaan jos haluat olla taituri lakanoiden välissä, nauti seksistä ja ole leikkisä. Seksi on loppujen lopuksi siihen suostuvaisten ihmisten välistä ”leikkiaikaa”, joten hauskanpito seksin aikana on varma tapa tehdä siitä nautinnollisempaa.

Lähde: The Sun