Bralette-niksi on lähtenyt leviämään TikTokista ja innostanut antamaan rintsikoille uuden elämän.

Löytyykö sinunkin vaatekaapista topatut tai pehmustetut pitsirintaliivit, joita et enää käytä, mutta et tohdi heittää poiskaan? Kenties niiden väri ei enää miellytä tai olet vaihtanut toisenlaiseen tyyliin tai et vain henno heittää kalliita rintsikoita menemään – oli miten tahansa, et suinkaan ole ainoa.

Mutta sen sijaan, että antaisit vanhojen tai käyttämättömien rintsikoiden vain lojua vaatekaapissa pölyä keräämässä, mitä jos antaisit niille uuden elämän? Se onnistuu helposti bralette-niksillä, joka on lähtenyt leviämään TikTokista.

Niksin idea on muuttaa vanhat rintsikat bralette-tyyliin leikkaamalla saksien avulla pehmuste tai toppaus pois. Koko operaatio on varsin yksinkertainen eikä siihen tarvita muuta kuin sakset, jotka olisi hyvä olla kynsisakset, jotta tuunaus sujuu mahdollisimman varoen.

Popsugar esitteli kaksi tapaa tuunata rintsikoista braletet:

  • Jos rintsikoiden pitsi on irti toppauksesta, etsi pieni saumakohtaa rintaliivien yläosasta ja aloita leikkaaminen siitä.
  • Jos pitsi on kiinni pehmusteessa/toppauksessa, tee reikä toppaukseen ja leikkaa se siitä irti, mutta varo pitsiä ja kaaritukea.

Leikatessasi ole tarkkana, mistä leikkaat, ettei synny ylimääräisiä reikiä ja ole myös tarkkana saumojen kanssa, että pitsikangaskin ei irtoa. Voit myös halutessasi ottaa kaarituet irti, jotta ne istuisivat paremmin.

Voit katsoa mallia bralette-niksiin TikTokissa jaetuista videoista. Tämä @ki1ynnin video, tämä @lila.gellerrin video sekä tämä @alexafletcherin video näyttävät muutostyön tarkemmin, minkä lisäksi löydät esimerkkejä lopputuloksista myös tästä @ayishahchaudryn videosta sekä tästä @demmiemorganin videosta ja @millw123:n videossa otetaan kaarituetkin irti.

Lähde: Popsugar