Mallin sheivaamattomat sääret johtivat törkeisiin viesteihin.

Ruotsalainen malli Arvida Byström poseerasi Adidaksen mainoskuvassa ja -videossa sääret luonnollisen karvaisena. Kaikkia tämä ei kuitenkaan miellyttänyt ja BBC:n mukaan 26-vuotias malli onkin saanut mainoksen takia törkeitä viestejä.

Byström kertoo Instagram-sivullaan julkaisemansa kuvan yhteydessä, että hänen mainoskuvansa sai paljon ikäviä kommentteja.

”Kirjaimellisesti olen saanut raiskausuhkauksia yksityisviestillä”, Byström sanoo julkaisun kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Sen lisäksi, että Byström on malli, hän on BBC:n mukaan myös valokuvaaja ja tunnettu siitä, että hän poseeraa kuvissa ihokarvoitus esillä. Adidaksen mukaan Byströmin valokuvat kyseenalaistavat feminiinisyyden ja sukupuolistandardit käyttämällä niin sanottua ”tyttömäistä” estetiikkaa.

BBC:n mukaan Adidas on kommentoinut, että on kunnia tehdä töitä Byströmin kaltaisten henkilöiden kanssa heidän luovuutensa, monimuotoisuuteensa ja ainutlaatuisten ideoidensa takia. Adidas halusi tarjota yhteistyökumppaneilleen alustan positiivisuudelle, keskustelulle ja muutokselle.

Vaikka ruotsalaismalli onkin saanut törkeitä viestejä karvaisten sääriensä takia, on häntä myös puolustettu.

”Sinun itse pitäisi päättää sheivaatko vai et. Tai mitä muuta teet vartalollesi”, yksi kommentoi.

”En ymmärrä karvaisia jalkoja, mutta jos tunnet itsesi onnelliseksi ja hyväksi mielessä, se on mainiota. Tee mitä haluat”, toinen säesti.

Adidaksen Instagram-sivulla Byströmin mainoskuvan yhteyteen on syntynyt kiivasta keskustelua ja kommenteissa on myös puolusteltu mallin karvaisia jalkoja.

”Hän on mahtava ja hän on minun sankarini”, eräs kommentoi kuvaa.

”Minä tuen häntä! Lakatkaa sanomasta naisille, miltä heidän pitäisi näyttää! Kunnioittakaa hänen toiveitaan”, toinen kirjoitti.

Voit katsoa artikkelin yltä Adidaksen mainosvideon, jolla Byström puhuu feminiinisyydestä.

Lähde: BBC


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia