Pitkittynyt yskä on todella inhottava riesa, josta on ihana päästä eroon.

Yskiminen puhdistaa hengitysteitä bakteereista ja muista epäpuhtauksista.

Yskiminen tapahtuu yleensä luonnostaan ja sitä ei pysty estelemään ainakaan loputtomiin. Yskä käy kuitenkin pidemmän päälle raskaaksi aiheuttaen päänsärkyä, kurkkukipua ja pahimmillaan murtuneita kylkiluita.

Syysflunssa tuo usein mukanaan yskän

Influenssa, keuhkoputkentulehdus ja kurkkukipu ovat muun muassa oireita, jotka johtavat usein yskään. Toki epäpuhdas hengitysilma ja tupakointi ovat myös seikkoja, joita ei tule laskea pois pelistä.

Yskänlääkkeet voivat joissakin tilanteissa toimia, mutta yleensä niiden vaikutus loppuu todella nopeasti. Siksi haluamme jakaa sinulle reseptin, joka on tarkoitettu yskän taltuttamiseen.

Pitkään jatkunut yskä voi johtua monista seikoista, jonka vuoksi suosittelemme hakeutumaan lääkäriin mikäli oireet eivät tunnu helpottavan millään.

Kokeile kotitekoista banaanijuomaa, jota kutsutaan luonnon omaksi yskänlääkkeeksi!

Nainen flunssassa
Kuva: Fotolia

Tarvitset:

  • 2 kypsää banaania
  • 4 dl vettä
  • 2 rkl hunajaa

Toimi näin:

  1. Keitä vesi kattilassa. Kuori sillä välin banaanit ja tee niistä mössöä esimerkiksi haarukan avulla.
  2. Kun vesi kiehuu, kaada se banaanien päälle. Anna banaanien liota noin 30 minuutin ajan. Kun seos on jäähtynyt, lisää hunaja ja sekoita huolellisesti.
  3. Suosittelemme juomaan banaaneista valmistettua juomaa 4 kertaa päivässä, kunnes oireet helpottavat. Ps. muista lämmittää juoma ennen käyttöä!
Kuva: Fotolia

Juomassa oleva banaani ja hunaja auttavat samalla kehoasi rentoutumaan, jonka ansiosta saat nauttia paremmista yöunista.

Muista, ettei tämä juoma korvaa lääkärin antamaa ohjeistusta. Sen sijaan koen, että tätä juomaa on hyvä nauttia muun hoidon yhteydessä, sillä siitä ei ole ainakaan haittaa.

Jaa uutinen Facebookissa, jotta yskän kanssa kamppailevat ihmiset pääsevät kokeilemaan tätä juomaa.