Jokaisella on varmasti käteviä keinoja ja ideoita, joilla elämässä selviää helpommin. Mutta niistä eivät välttämättä kaikki tiedä tai ainakaan hoksaa käyttää.

Joku kysyi Reddit-sivustolla, että mistä elämää helpottavista asioista heidän mielestään jokaisen pitäisi tietää. BuzzFeed listasi näiden joukosta parhaimmat.

1. ”Jos teet jotain, joka pitää muistaa myöhemmin, sano ääneen mitä teet.” Tämä tarkoittaa esimerkiksi tilannetta, jolloin olet lähdössä kotoa pois, ja tarkistat, että hella tai jokin muu asia, ei ole päällä. Kun mietit kodin ulkopuolella, että teitkö tarkistuksen, muistat sen kyllä, jos olet sen ääneenkin sanonut, samalla kun olet tehnyt tarkistuksen.

2. ”Jos sinulla on minuutti ylimääräistä aikaa, käytä se lemmikkisi huomioimiseen.” Tämä sinulle lyhyt hetki on tärkeä ja suuri hetki esimerkiksi kissallesi tai koirallesi.

3. Kun sinun on vaikea tehdä valinta kahden asian välillä, joku ehdottaa käyttämään silloin apuna kolikkoa. Sillä ei suinkaan tarkoiteta sitä, että kolikkoa heitettäisiin ja sillä arvottaisiin toinen näistä vaihtoehdoista. Nimittäin sinä aikana, kun mietit kolikko kädessä sen heittämistä, jotta jompikumpi vaihtoehto tulisi arvotuksi, tulet helposti päättämään sen sinä aikana itsekin. Näin ainakin on käynyt tämän idea esittäjälle.

4. Joku neuvoo, että valkoisen tai vaalean vaatteen alle ei kannata pistää valkoisia rintsikoita, vaan sen väriset, jotka ovat lähellä omaa ihonväriä.

5. Purkin saa auki helpommin, kun sitä käyttää 30 sekunnin ajan kuumassa vedessä, on erään käyttäjän hyvä neuvo. Jos kansi on metallia, se lämpölaajenee kuumuudessa, joten se todellakin voi aueta paremmin sillä tavalla, kun siitä tulee suurempi.

6. Eräs käyttäjä antaa tärkeän neuvon: ”Jos kuntoilet päivässä 5 minuuttia, on sekin enemmän kuin nolla minuuttia”.

Tämä lista saa koko ajan lisää hyviä neuvoja, joita voit mennä katselemaan täältä. Yksi uusimmista on se, että jos jotain ei tiedä, silloin kannattaa googlettaa. Mutta esimerkiksi näitä juuri esiteltyjä neuvoja ei ainakaan sillä tavalla löydä, jos ei tiedä edes mitä googlettamalla tulisi etsiä.

Lähde: BuzzFeed