Sosiaalinen media on pullollaan näyttäviä kynsityylejä.

Kynsiteknikko Nadiya on kuitenkin omassa luokassaan. @ilysmnails-nimellä TikTokissa ja Instagramissa kynsitaidettaan julkaiseva teknikko tekee mitä omalaatuisimpia manikyyrejä käyttäen niissä muun muassa syötäviä, kuten punasipulia, valkosipulia, banaania tai vesimelonia.

Kynsiteknikolla on miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Julkaisuissaan hän näyttää, miten hän rakentaa kynnet geelistä haluttuun muotoon ja pituuteen, muotoilee ne ja hioo pinnan ja lopputuloksena on näyttävät kynnet, jotka on tehty kaikkea muuta kuin tyypillisellä tavalla.

Kuvakaappaus videolta/@ilysmnails

Vaikka kynsiteknikon luomukset näyttävät usein upealta, jakavat ne myös mielipiteitä. Metron mukaan esimerkiksi osa tyrmäsi täysin kynnet, joissa on käytetty punasipulin kuorta.

”Please, ei tehdä tästä mitään juttua”, yksi TikTok-käyttäjä kommentoi.

”Tämä sai minut vihaiseksi”, toinen totesi.

”Ainoa kysymykseni on miksi”, kummasteli kolmas.

Vastapainoksi kynnet saivat myös ihastelevia kommentteja.

”Okei tuo sävy on nätti”, eräs kirjoitti.

”Miksi ne näyttävät hieman hyvältä”, toinen ihmetteli erikoista manikyyriä.

”Tuo on itse asiassa kaunis”, kommentoi yksi, johon kynnet tekivät vaikutuksen.

Samanlaisia jakautuneita mielipiteitä löytyy @ilysmnailsin muistakin julkaisuista. Erikoisista kynsistä on kuitenkin innostuttu niin paljon, että kynsiteknikon somejulkaisujen kommenttiosioissa esitetään toiveita eri syötävistä, joita hänen halutaan käyttävän manikyyreissä.

Alta löydät esimerkkejä kynsiteknikon näyttävistä kynsistä. Lisää hänen kynsityylejä löydät Instagramista, TikTokista tai YouTubesta.

Punasipulikynnet

Ananaskynnet

Valkosipulikynnet

Banaanikynnet

Vesimelonikynnet

Maapähkinäkynnet

Lähde: Metro