Pöyristyttävä tutkimustulos: Tällaisia mielikuvia ihmisillä on vahvaa meikkiä käyttävistä naisista

Erilaiset valinnat ja teot vaikuttavat siihen, millaisia mielikuvia itsestä syntyy muiden ihmisten mielissä.

Yksi mielikuviin vaikuttava tekijä on meikkaaminen, joka on osa miljoonien ihmisten päivittäistä elämää. The Sunin mukaan tutkimus on kuitenkin paljastanut, että jos käyttää vahvaa meikkiä, antaa itsestään silloin tyhmän ja kevytkenkäisen vaikutelman.

European Journal of Social Psychology -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan vahvaa meikkiä rakastavat naiset ovat miesten ja muiden naisten silmissä vähemmän fiksuja. Tutkimuksen mukaan tällaiset naiset joutuvat myös todennäköisemmin miesten esineellistämiksi sekä he harrastavat irtosuhteita, mikä saa muut naiset halveksumaan heitä.

The Sunin mukaan nämä absurdit löydekset saatiin, kun australialaiset tutkijat pyysivät 844 ihmistä arvioimaan valokuvia naisesta meikillä ja ilman meikkiä. Osallistujia pyydettiin arvioimaan kuvannaista moraaliin ja älykkyyteen liittyen.

Tätä tutkimustulosta ei kuitenkaan pidä ottaa merkkinä siitä, että meikit pitäisi heittää roskiin – sen sijaan sinne kuuluuvat tuollaiset mielikuvat. Lisäksi The Sunin mukaan tämän tutkimuksen vastapainoksi toisessa tutkimuksessa on todettu, että kun naiset meikkaavat jonkin verran, he tuntevat olonsa fiksummaksi.

Lähde: The Sun


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.