Presidenttipari on saanut ensimmäisen yhteisen lapsensa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat saaneet terveen poikavauvan perjantai-iltana. Tasavallan presidentin kanslia tiedotti vauvan syntyneen hieman ennen iltakahdeksaa Helsingin Naistenklinikalla.

”Olemme nyt pienen pojan vanhempia”, presidentti kertoi Facebook-sivullaan jaetun ilouutisen yhteydessä.

Synnytyksessä mukana ollut presidentti Niinistö kertoo tiedotteessa, että sekä äiti että vauva voivat hyvin. Lapsi Haukion ensimmäinen, kun taas Niinistöllä on kaksi poikaa ensimmäisestä avioliitostaan.

Vuodesta 2009 lähtien naimisissa ollut presidenttipari tiedotti raskaudesta lokakuussa. Silloin he kommentoivat, että lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu.

“Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa”, Niinistö ja Haukio kertoivat tuolloin.

Presidenttipari on saanut jo ennen lapsen syntymää paljon onnitteluita, joista he tiedotteen välityksellä haluavat lämpimästi kiittää. Uutinen on otettu sekä Niinistön omalla Facebook-sivulla että tasavallan presidentin kanslian some-kanavissa ilolla vastaan ja ihmiset ovat välittäneet onnitteluja presidenttiparille.

Alta näet presidentti Niinistön tekemän julkaisun vauvan syntymästä.

Olemme nyt pienen pojan vanhempia! SN

Julkaissut Sauli Niinistö 2. helmikuuta 2018