Twitterissä jaettua videota on katsottu miljoonia kertoja ja se on sulattanut sydämiä ympäri maailman.

Romanttinen kävely rannalla on tuttua puuhaa monille pariskunnille, mutta samaa tapahtuu nähtävästi myös eläinten maailmassa. Twitter-käyttäjä freakingdani on julkaissut suloisen videon, jolla kaksi pingviiniä tepastelevat yhdessä rannalla ja vaikuttavat pitävän toisiaan kiinni siivistään.

Pingviinipariskunta on palannut hietikolle vedestä ja hetken tepasteltuaan ne pysähtyvät ja katsovat toisiinsa. Twitterissä on keksitty, että kenties pingviinit pysähtyivät keskustelemaan ruoka-asioista.

Freakingdanin mukaan hänen tätinsä on kuvannut videon Etelä-Afrikassa, mikä on somessa herättänyt hieman kummastusta siitä, mitä pingviinit tekevät Etelä-Afrikassa.

Pingviinit eivät suinkaa elä vain kylmässä ilmastossa, kuten Etelämantereella, vaan niitä on myös tropiikissa ja Afrikassa asustaa ihan oma pingviinilaji, afrikanpingviinit, joka on määritelty erittäin uhanalaiseksi. Metron mukaan afrikanpingviinejä voi nähdä runsaasti Boulders Beachilla, joka on lähellä Kapkaupunkia.

Pingviinipariskunnasta julkaistua videota on katsottu tätä kirjoittaessa yli 3,7 miljoonaa kertaa ja voit katsoa sen alta.

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia