Poikaa muun muassa haukuttiin tytöksi, mutta hän piti päänsä ja jatkoi hiusten kasvattamista hyvästä syystä.

Floridalaispoika Christian McPhilamy näki kaksi vuotta sitten tutkimussairaalan mainoksen lasten syövistä. Mainos herätti pojan mielenkiinnon aiheesta ja äitinsä Deeanna Thomasin mukaan Christian halusi tietää enemmän syöpäpotilaille tarkoitetuista peruukeista.

Äiti kertoo Facebook-sivullaan, kuinka silloin 6-vuotias Christian tutki lisää aiheesta ja löysi tavan auttaa; pieni Christian halusi luovuttaa hiuksiaan, jotta niistä voitaisiin tehdä peruukkeja.

”Kaksi vuotta kasvatettuaan hiuksiaan, Christian on saavuttanut tavoitteensa luovuttaa yli 25 senttiä hiuksia neljänä poninhäntänä. Hän halusi antaa ne Children with hair loss -yhdistykselle”, äiti kirjoittaa Facebookissa.

Christianin päätös kasvattaa hiuksiaan sai kiusaajat hereille – eikä kiusaajina toimineet vain hänen luokkakaverinsa.

”Hän on kohdannut todella paljon kritiikkiä ja jopa kiusaamista tänä aikana. Ikäisensä ovat kutsuneet häntä tytöksi ja jopa valmentajat ja perheen ystävät kehottivat häntä leikkaamaan hiukset lyhyeksi tai tarjosivat hänelle siitä rahaa”, äiti taustoittaa.

”Tästä huolimatta hän ei koskaan hairahtanut päätöksestään ja aina käytti aikaansa kertoakseen muille, miksi hän on päättänyt kasvattaa hiuksiaan”, äiti lisää.

Katso alla Christianin äidin julkaisemat kuvat Christianista ennen ja jälkeen hiustenleikkuun!

2 years ago my son saw a St. Jude commercial that changed his life forever. He chose to do his own research and find a…

Posted by Deeanna Thomas on Wednesday, May 20, 2015

Lähde: BuzzFeed