8-vuotiaan tytön ainoa toive tänä jouluna on saada joulukorttipidike mahdollisimman täyteen kortteja.

Toukokuussa 2013 pienen Safyre Terryn elämä muuttui ikävän tapahtuman seurauksena. Joku sytytti Terryn perheen kodin tuleen, minkä seurauksena Safyren isä ja kolme pientä sisarusta menehtyivät.

Safyre itse selvisi ainoana tuhopoltosta, kun hänen isänsä David oli suojellut tytärtään, mutta 75 prosenttia hänen kehostaan kärsi palovammoja, joita on korjattu yli 50 leikkauksella. Tämän lisäksi hän on menettänyt oikean kätensä ja vasemman jalkansa tulipalon takia.

Nyt ihmiset ympäri maailman ovat halunneet toteuttaa 8-vuotiaan Safyren joulutoiveen: saada kuusen muotoinen joulukorttipidike mahdollisimman täyteen kortteja.

Safyre asuu Rotterdamissa, New Yorkissa tätinsä Liz Dolderin ja tämän perheen luona. Safyren äiti antoi huoltajuuden Dolderille, joka päivittää pikkutytön kuulumisia hänelle omistetulla Facebook-sivulla, Safyre Schenectady’s Super Survivor.

3. joulukuuta Dolder julkaisi sivulla kaksi kuvaa Safyresta joulukorttipidikkeen kanssa ja kertoi Safyren olevan innokas saamaan sen täyteen. Monet suomalaiset ovat käyneet jättämässä kahden kuvan kommentteihin joulutervehdyksensä Safyrelle.

Kun pikkutyttöä tukeva Kevin Clark näki julkaisun, hän pyysi luvan jakaa se yhdessä postiosoitteen kanssa, jotta ihmiset voisivat lähettää Safyrelle kortteja.

I wonder how many of my friends would take the time to write and send Safyre a Merry Christmas card that she can hang on her card tree….

Safyre
P.O. Box 6126
Schenectady NY 12306

Julkaissut Kevin Clark 4. joulukuuta 2015

Clarkin julkaisua on jaettu nyt yli 32 000 kertaa ja Safyren toive täynnä kortteja olevasta korttipidikkeestä voi hyvinkin toteutua, sillä tyttö on saanut kortteja ympäri Yhdysvaltoja kuin muualtakin maailmasta.

”Muutamia on tullut Italiasta, Ruotsista, Venäjältä ja Iso-Britanniasta”, Dolder sanoi People-lehden mukaan.

”Kun Safyre avaa näitä kortteja, pilke hänen silmissään ja hymyn loiste ovat korvaamattomia”, täti jatkoi.

”Safyre menetti kaiken – isänsä, äitinsä, siskonsa, veljensä, kotinsa, lempilelunsa, lempiasunsa – kaiken, mikä oli tuttua hänelle”, Dolder kertoi.

”Hän menetti sen yhden asian, jota pidämme itsestään selvään – hänen peilikuvansa. Mutta Safyre herää joka aamu hymyillen. Hän on toivon, uskon ja rakkauden todellinen määritelmä”, Dolder kuvaili.

Safyrelle omistetulla Facebook-sivulla on julkaistu lyhyt video, jolla näkyy kuinka paljon kortteja on tullut ja kiitetty kaikkia kortteja lähettäneitä.

MANY MANY THANKS TO ALL OF YOU

Posted by Safyre Schenectady’s Super Survivor on 9. joulukuuta 2015

Jos haluat osallistua Safyren joulutoiveen toteuttamiseen, voit lähettää hänelle joulukortin tällä osoitteella:

Safyre

P.O. Box 6126

Schenectady, New York 12306

USA

Perhettä voit auttaa myös YouCaring-sivustolla aloitetun kampanjan avulla, jolla kerätään varoja perheen avuksi. Voit tutustua kampanjaan täällä ja seurata Safyren arkea ja elämää täällä.

Lähde: People

Kommentit

Kommenttia