Kukapa ei välillä tarvitsisi pientä muodonmuutosta, jonka avulla ikävät muistot saa karistettua pois mielestä?

56-vuotias Terri oli käynyt läpi rankan vuoden. Perhe oli muuttanut täysin uuteen kaupunkiin ja Terrin aviomies oli jatkuvasti töissä Aviomies ei ehtinyt hoitaa kotiaskareita tai olla juurikaan lasten kanssa.

Kaiken lisäksi kaksi Terrin koiranpentua olivat juuri kuolleet. Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: Terrin kaupungissa oli viimeisen vuoden aikana riehunut kolme trooppista hirmumyrskyä.

Terri oli kokenut elämässään kovia iskuja ja hän oli vähällä luovuttaa kaiken suhteen… 

Terri kuitenkin toipui kokemuksistaan hitaasti ja varmasti. 

Hän tunsi, että jonkinlainen muutos voisi auttaa karistamaan ikävät muistot pois mielestä – ja ratkaisuna ongelmaan toimi Christopher Hopkins!

Hopkins eli ”The Makeover Guy” on ammatiltaan kampaaja ja hän on erikoistunut tekemään ihmisille muodonmuutoksia. Tällä kertaa hän halusi auttaa kovia kokenutta naista pääsemään elämässä eteenpäin. 

Ja muodonmuutos oli todellakin huomattava! Terrin läheiset olivat kokoontuneet paikalle nähdäkseen mitä Hopkins oli saanut aikaiseksi. Kaikista suurimmassa shokissa oli kuitenkin Terri itse. 

”Olin todella hämmästynyt etten näytä enää kodittomalta. Minä näytän siltä että voisin saada jopa töitä. Minä todella voisin saada töitä”, hän sanoi. 

Katso alapuolelta, kuinka paljon Terri muuttui Christopher Hopkinsin käsittelyn jälkeen:

 

Joskus tällaiset muutokset ovat todella tarpeen! Rankat ja ikävät muistot on helpompi unohtaa, kun pääsee aloittamaan niin sanotusti ”puhtaalta pöydältä”. 

Jaa tämä uutinen Facebookissa, jos toivot Terrille onnea ja iloa tulevaisuuteen!