Jos haluat ilmaista kiinnostuksesi, kokeile tätä repliikkiä!

Kun kohtaamme kiinnostavan henkilön, on meidän pyrittävä jotenkin ilmaisemaan kiinnostuksemme hänelle. Tämä voi kuitenkin olla yllättävän haastavaa.

Me kaikki tiedämme nimittäin, kuinka kammottavia iskurepliikit voivat olla. Pahimmassa tapauksessa ne tappavat kiinnostuksen heti alkuunsa. Mutta jos lähestymisyrityksen jättää kokonaan tekemättä, ei mahdollisesta suhteesta tietenkään voi edes kunnolla haaveilla.

Iskurepliikki on siis melko lailla pakollinen, mutta ongelma on se, että harva meistä osaa todella hoitaa tilanteen hyvin.

Parisuhde terapeutti kuitenkin paljastaa täydellisen iskurepliikin, joka toimii joka kerta. Se on hyvin yksinkertainen, ja siksi se toimiikin niin hyvin.

Repliikki kuuluu: Näin sinut, ja minun oli yksinkertaisesti pakko tulla puhumaan sinulle.

Mikä tämä iskurepla sitten on niin hyvä? Siksi, että se on suora ja rehellinen, mutta ei ällöttävä. Iskurepliikin kohde tietää heti, että toinen on kiinnostunut tutustumaan häneen, eikä hänen tarvitse arvailla.

Moni pelkää, että ei saisi olla liian suorapuheinen, ja siksi iskurepliikit voivat jäädä niin varovaisiksi, ettei kohde voi olla varma, onko toinen edes oikeasti kiinnostunut hänestä, vai onko hän vain puhelias ja avoin yleisesti.

Iskurepliikki saa siis ehdottomasti olla suora, mutta ei missään nimessä ällöttävä. On tärkeää löytää balanssi, joka toimii.

Jos siis kohtaat upean tyypin, joka herättää kiinnostuksesi, kokeile parisuhdeterapeutin suosittelemaa iskurepliikkiä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life