Kauniit tarinat tosielämästä liikuttavat.

Laulaja Mikko Harju on aloittanut Facebookissa #mäolentässä-kampanjan rakkauden puolesta. Kampanjaa varten on perustettu tapahtuma Facebookiin, missä ihmiset ovat käytäneet kertomassa omia rakkaustarinoitaan.

Harju kirjoittaa tapahtumassa idean kampanjaan lähteneen siitä, kun hän halusi uudelle Mä olen tässä -singlelleen musiikkivideon täynnä rakastuneiden pariskuntien kuvia.

”Nykyään on helppoa sinkoilla treffeistä toiseen ja juosta halujen perässä. Mä tiedän sen hyvin itsekin, mutta mä tiedän myös, että maailma on täynnä upeita rakkaustarinoita”, Harju kirjoittaa tapahtumassa.

”Joten kaikki te, jotka olette löytäneet jo sen oikean, lähtekää rohkeasti mukaan kampanjaan rakkauden puolesta”, laulaja kehottaa.

Ja niitä upeita rakkaustarinoita onkin tapahtumassa julkaistu huimat määrät. Alla yksi eniten tykkäyksiä saaneista tarinoista:

rakkaustarina1

Ja tässä toinen rakkaustarina esimerkkinä pariskuntien julkaisuista:

rakkaustarina2

Alta voit katsoa vielä kampanjan esittelyvideon, jonka Harju on julkaissut:

Katso kampanjan esittely video ja lähde mukaan!!

Uusi ”Mä olen tässä” single spotifyssa: https://maolentassa.lnk.to/qvbCt

Julkaissut Mikko Harju 30. lokakuuta 2015

Jos haluat itse osallistua mukaan #mäolentässä-kampanjaan, löydät tapahtuman ja osallistumisohjeet täältä. Muista vain, että julkaisuja käytetään Harjun musiikkivideossa.