Oma aviopuoliso ei tee aina kaikkea siten, että se olisi itselle mieluisaa.

Joku pyysi Reddit-sivuston käyttäjiä kertomaan erikoisimmista valituksista, joita he ovat kuulleet avioliitossa olevien kohdistavan puolisoonsa.

Lue tästä alta niistä parhaimmat palat. Niiden perusteella aika monet valitukset puolisoista kuullaan työpaikoilla.

1. Tämä pari on jo eronnut, mutta valitus edelleen jatkuu. ”Hän pyyhki räkänsä seiniin ja lakanoihin.”, kertoi eräs ex-puolisonsa ällöttävästä tavasta.

2. Joku oli kuullut työkaverinsa valittavan, koska hänen aviomiehensä pistää ruokiin aina paljon tulisia mausteita. Hän ei itse pidä tulisista ruuista, joten hänellä jää miehensä kokkaamat ruuat syömättä. Tämän kuultuaan työkaverit miettivät, että inhoaakohan hänen miehensä yhtä paljon tätä heidän työkaveriaan kuin he itse.

3. Eräs mies kertoi työkavereilleen haluavansa tehdä paljon ylitöitä, koska ei kestä vaimoaan. Silti hän ei halunnut erota ja suunnitteli yhteistä lasta vaimonsa kanssa. Sama mies valitti myös, kuinka vaimo teki hänelle aina eväät töihin, joten hän ei pääse koskaan käymään työkavereidensa kanssa lounaalla.

4. Yhden käyttäjän kaveri oli valittanut siitä, että hänen miehensä kehtasi aamulla toivottaa hyvää huomenta ennen kuin hän oli ehtinyt juomaan aamukahviaan. Tämä ei yllättäen ollutkaan vitsi, vaan pari kävi tämän asian takia parisuhdeterapeutin luona, jonka jälkeen mies tajusi kuinka vakava ongelma tämä oli.

5. Aviomies oli kertonut työkaveristaan, joka valitti vaimostaan, joka teki aamupalaa vain itselle ja lapsilleen. Olihan miehelläkin joka aamu nälkä, mutta hän sai tehdä aamupalansa itse.

6. Nainen oli valittanut ystävälleen, kuinka hän ei saa koskaan tuhlata rahaa, vaikka hänen miehensä tekee niin. Mies ei anna hänen käyttää rahaa itseensä, vaikka nainen tienaa omat rahansa.

7. Yksi käyttäjistä kertoi oman kokemuksensa, kuinka hän inhoaa miehensä aivastuksia. Ne voisivat olla hiljaisempia, mutta hän edelleen joutuu peittämään korvansa miehensä aivastaessa.

8. Jonkun puoliso syö perunoita pastan kera.

9. ”Hän niistää nenänsä alushousuihinsa ennen kuin laittaa ne pyykkikoriin.”, oli erään työkaveri valittanut miehensä ällöttävästä tavasta.

Lähde: Reddit