Paremman seksielämän salaisuus: Tasapuolisesti kumppanin kanssa jaetut kotityöt

Seksielämä paranee, kun kotitöiden teko jakautuu parin välillä tasaisemmin.

Jos haluat enemmän aktiviteettia makuuhuoneen puolelle, kannattaa kotityöt jakaa kumppanin kanssa. Journal of Family Psychologyssa julkaistun tutkimuksen mukaan kotityöt jakavilla pareilla on aktiivisempi ja tyydyttävämpi seksielämä.

Tutkimuksen mukaan sillä, kuinka suuren osa kotitöistä miehet tekevät, ei välttämättä ole väliä; sen sijaan kyse on siitä, miten tasapuolisesti kotityöt jakautuvat parin välillä.

Tutkimuksessa oli mukana 1 228 saksalaista pariskuntaa yli viiden vuoden ajan. Tutkimukseen osallistuneista miehistä ja naisista he, jotka kokivat tekevänsä saman verran kotitöitä, kertoivat omaavansa tyydyttävämmän seksielämän.

”Jokaisessa parisuhteessa kotityön määrä tarkoittaa jotain erilaista pohjautuen kyseessä olevaan pariskuntaan, heidän odotuksiinsa siitä, mitä kummankin osapuolen pitäisi tehdä sekä siihen, miten heidän tuntemat parit toimivat”, tutkimuksen pääkirjoittaja, tohtori Matthew Johnson kommentoi.

Naiset, miehille voinee siis tutkimustulosten perusteella vinkata, että lakanoiden välissä voisi olla enemmän toimintaa, jos lakanoiden vaihtamiseen osallistuu.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.