Paljon emoji-merkkejä käyttävät ovat seksuaalisesti aktiivisempia

Tapasi käyttää emoji-merkkejä voi paljastaa asioita seksuaalisuudestasi.

Emoji-merkkien käyttö on erittäin yleistä ja kyselyn avulla onkin selvitetty, mitä emoji-merkkien runsas käyttö voi kertoa käyttäjästään ja hänen seksuaalisuudesta.  Deittisivusto Match.comin Singles in America -kyselyn mukaan emoji-merkkejä käyttävät ovat seksuaalisesti himokkaampia kuin he, jotka eivät juuri käytä emojeja.

Kyselyn mukaan emoji-merkkejä käyttävät ajattelevat seksiä säännöllisemmin ja myös harrastavat sitä enemmän kuin pelkkään perinteiseen viestittelyyn tyytyvät. Kyselyyn vastasi 5 000 Match.comin käyttäjää.

Match.com selvitti myös, että niistä naisista, jotka kertoivat jättävänsä emoji-merkkien käytön muiden huviksi, vain 13 prosenttia harrasti seksiä vähintään kerran kuussa vuonna 2014. Sen sijaan enemmän kuin yhden emojin joka viestiin laittavista naisista 46 prosenttia harrasti seksiä ainakin kerran kuussa.

Miesten osalta erilaisten hymiöiden ja symbolien käyttö on tehokkaampaa. Kyselyn mukaan nimittäin 64 prosenttia paljon emoji-merkkejä käyttävistä miehistä harrasti seksiä säännöllisesti.

Kyselyn mukaan silmänisku-emoji on kaikista suosituin käyttää, hymynaama toisena ja sen jälkeen suukko. Sukupuolten välillä on kuitenkin eroavaisuuksia, sillä miehet suosivat suukkoa ja emojia, jolla on silmissä sydämet, kun taas naiset enemmän hymynaamoja ja huulia.

Jos sinusta tuntuu, että seksiviettisi tai seksielämäsi kaipaisi piristystä, voit aina kokeilla vaikuttaisiko muutaman emoji-merkin lisääminen mitenkään – mitä pahaa siinä voisi olla?

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.