Trendit tulevat ja menevät. Toiset trendit saavat massat innostumaan ja toiset puolestaan nostattavat karvat pystyyn. Nyt listaamme jälkimmäisiä.

Oletko ihmetellyt jatkuvasti päivittyvää ja säännöllisesti vaihtuvaa trendien kirjoa? Suhtaudutko erikoisimpiin villityksiin ihmetellen ja päätäsi pyöritellen? Jos kyllä, niin tämä artikkeli on sinua varten. Listasimme erikoisimmat hipsterioikut. Oletko sinä törmännyt näihin asioihin?

Outojen trendien listalle ylsivät:

1. Pastellivärjätty tukka

Oli kysessä sitten pinkki, keltainen tai sininen tukka, pastelliset sävyt hiuksissa kuuluvat vahvasti lapsuuteen, eivät aikuisuuteen. Asia on tietysti eri, ellei henkilö itse halua muistuttaa erehdyttävästi ihka elävää My Little Ponya.

2. Terveyssandaalit

Hyvät ja mukavat jalkineet ovat aina ”IN”, mutta terveyssandaalit kaupungilla ovat varsin mauttomat ja suorastaan ”OUT”. Sandaalit kolmella remmillä kuuluvat terveyskeskusten käytäville, eivät city-ihmisen jalkaan shoppailukierrokselle.

3. Puoliksi siiliksi ajeltu tukka

Se, että ajaa toisen puolen hiuskuontalostaan siiliksi voi auttaa katu-uskottavuuden lisäämisessä. Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että tukka näyttää operaation jälkeen varsin typerältä. Maltti on tukan leikkuussa valttia, ellei henkilö itse ole tosiasiallinen, angstaava alakulttuurin edustaja.

4. Vyölaukku

Trenditietoisimmat hipsterit kietaisevat vyölaukun ympärilleen ennen asioille lähtemistä. Valitettavasti vyölaukku ei tee henkilöstä tyylikästä, vaan saa hänet oikeastaan vain muistuttamaan junttia turistia.

5. Indie/underground-musiikki

Indie-musiikki on pahimmillaan korvia vihlovaa, päänsärkyä aiheuttavaa jumputusta tai vinkumista. Kaikkien artistien ei tarvitse nähdä päivänvaloa. On ihan hyvä asia, jos hurjimmat sorakurkut pitäytyvät vain suihkulauluissaan.

6. Kirpputorit

Innokkaimmat hipsterit keräilevät aktiivisesti vanhoja esineitä tai asioita tarinoiden vaalimisen ja/tai uudelleen tunaamisen toivossa. Valitettavasti monetkaan löydöt, oli kyse sitten haisevasta antiikista tai rähjäisistä vaatteista, eivät ole säilyttämisen arvoisia. Kaatopaikka on myös ratkaisu – ja varsin toimiva sellainen.

7. Luomu/eko-ruokavalio

Hipstereiden elämä on liian vihreää, terveellistä ja eksoottista. Homeopatia on kuin uusi uskonto, jossa palvotaan kasveja, kuten spirulinaa, macaa ja chlorellaa. Pärjäisikö sitä ihminen kuitenkin vähemmälläkin terveysintoilulla?

Mitä muita erikoisia hipsteritrendejä sitä tiedät tai muistat?