Ota oppia ammattilaiselta – lue maailmankuulun meikkitaiteilijan vinkit

Suosittu meikkitaiteilija kertoi viisi kauneussalaisuuttaan.

Brittiläinen meikkitaiteilija Pat McGrath on tunnettu ympäri maailman ja esimerkiksi muotiraamattu Vogue on nimennyt hänen maailman vaikutusvaltaisimmaksi meikkitaiteilijaksi. Kun tämä nainen kertoo kauneussalaisuuksiaan, silloin kannattaa olla kuulolla.

McGrath paljasti kesällä kauneussalaisuuksiaan Voguen haastattelussa ja alla niistä muutama poiminta vinkiksi kaikille, jotka meikkejä käyttävät.

Parhaan meikkivoidesävyn löytämisestä:

”Kun valitsee meikkivoidetta, pidä huolta, että kasvosi ja kaulasi sopivat yhteen ja älä liioittele peittävyyttä. Tarkista meikkisi monesta peilistä ja erilaisessa valonlähteessä kodissasi ja laita sitä kerroksittain”, McGrath neuvoo.

Miten luomiväri pysyy modernina:

”Kaikessa on kyse siitä, mitä luomiväriä käyttää. Tapa laittaa sitä on se, mikä luo modernin, hohdokkaan tyylin”, McGrath kertoo. Yhdestä suosikkimerkeistään hän kertoo enemmän täällä.

Mitä tuotetta McGrath käyttää eniten:

”On vaikea valita käytetyin. Luultavasti se on ripsiväri. Se on nopein tapa viedä huomio silmiin korostamalla sitä, mitä sinulla jo on”, hän paljastaa.

Paras tapa laittaa ripsiväriä:

”Heiluttele harjaa ripsien tyvessä edestakaisella liikkeellä ja sitten sipaise sitä kärkiin. Tasainen peitto juurista kärkeen painaa muuten ripsiä alas. Pidä myös hauskaa ripsiesi kanssa. Kokeile erilaisia lopputuloksia kerrostamalla ripsiväriä ja pitämällä harjaa pystysuorassa paksumpia ripsiä varten ja vaakasuorassa luonnollisempia ripsiä varten”, meikkitaiteilija neuvoo.

Paras McGrathin saama kauneusneuvo:

”Meikin pitäisi olla leikkisää ja sellainen ilmaisumuoto, jota käytetään innostamaan itsevarmuutta. Jos tunnet olosi mainioksi luomassasi tyylissä, sanoisin sitä menestykseksi”, McGrath kertoo.

Lähde: Vogue UK


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.