Ostoskärrytesti kertoo oletko huono vai hyvä ihminen – Kuinka sinä toimit?

Tämä ostoskärrytesti osoittaa, oletko yhteiskuntakelpoinen ihminen.

Bored Panda-sivusto julkaisi taannoin artikkelin, jossa kerrottiin Twitter päivityksestä, jossa oli mielenkiintoinen teoria ihmisten ”ostoskärrykäyttäytymisestä” ja kuinka sen avulla pystyy helposti tulkitsemaan, onko ihminen ns. yhdyskuntakelpoinen.

Julkaisu sai valtavasti suosiota ja kommentteja, ja moni totesikin, että testi antaa hyvin riittävän tuloksen siitä, onko ihminen ns. hyvä vai huono. Bored Panda-sivusto kysyi teorian paikkansapitävyyttä myös psykoterapeutti Tati Silvalta, joka myöntää, että teoriassa on kohtia, jotka paljastavat paljon henkilön persoonallisuudesta.

Mistä testissä on kysymys?

Testi on hyvin yksinkertainen ja siinä on vain yksi kysymys: Palautatko ostoskärryt ostosreissun jälkeen paikalleen?

Testin tulos on myös hyvin yksinkertainen, jos vastaat ”kyllä”, kertoo se siitä, että haluat tehdä asiat oikein. Jos taas et palauta kärryjä paikalleen, et välitä siitä, mikä on oikein ja väärin.

”Rehellisyys, hyveellisyys ja lempeys paljastuvat erilaisissa tilanteissa” sanoo terapeutti Silva. ”Koska ei ole olemassa tiettyä lakia, mikä ohjaa viemään kärryt takaisin paikalleen, on yksilön itse päätettävä, mikä on oikein ja väärin tässä tilanteessa” hän jatkaa. Silvan mukaan siis se, kuinka käyttäydyt ostoskärryjen kanssa, paljastaa paljon luonteestasi.

Jaa tämä juttu myös kavereille, jotta voit selvittää ovatko he hyviä vai huonoja ihmisiä!

Lähde: Bored Panda


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.