Etätöiden tekeminen on ollut monille pariskunnille varsin opettavaista ja silmät avaavaa aikaa, kun näkee minkälainen kumppanin työminä on.

Etätyöt ovat tulleet tutuksi monille ihmisille ympäri maailman tämän vuoden aikana. Kotoa käsin työskentelyssä voi olla omat haasteensa, etenkin jos koko perhe on kotona tai omistaa lemmikkejä, mutta se voi olla myös erittäin opettavaista aikaa – erityisesti pariskunnille.

Etätöiden tekemisen myötä pariskunnat ovat päässeet tutustumaan kumppaniensa työminään ja nähneet kenties jopa täysin uuden puolen rakkaastaan. Nämä havainnot ovat saaneet ihmiset kertomaan Twitterissä, mitä he ovat oppineet kumppaneistaan, kun he tekevät töitä kotona.

HuffPost keräsi Twitteristä parhaimpia sekä hauskimpia poimintoja pariskuntien opettavaisesta etätyöajasta, ja suomensimme niistä osan alle.

supergrrl7

@supergrrl7
Things I have learned about my husband in lockdown: He has a weekly conference call on mon at 7:30am.

I asked "what asshole scheduled that?"

He said "Me."

”Asioita, joita olen oppinut miehestäni lockdownin aikana: hänellä on viikoittainen konferenssipuhel maanantaisin kello 07:30. Kysyin, ’kuka paskiainen sen sopi?’ Hän sanoi ’Minä.'”

”Tänä iltana opin, että puolisollani on jatkuvasti täysin tyhjä saapuneet-kansio, koska hän tekee juttuja, kuten ’arkistoi’ ja ’poista’ ja voisinko sanoa, että mitähän vittua.”

My Tootie

@Show_Yer_Tweets
Things I’ve learned about my husband during quarantine: he claims to “hate” trashy reality shows, but as long as I start it when he’s not paying attention he’ll be yelling shit at the tv in 15 minutes

”Asioita, joita olen oppinut miehestäni karanteenin aikana: hän väittää ’vihaavansa’ realityroskaa, mutta kunhan alan katsoa ohjelmaa, kun hän ei kiinnitä huomiota, on hän huutamassa televisiolle 15 minuutissa”

”En tiennyt tätä kumppanistani ja opin sen nyt, kun hän tekee etätöitä kotona kanssani… hän tykkää puhua tietokoneelleen.
’Mitä? Miksi näin tapahtuu?’
’Ei, lopeta’
’Mihin se juttu meni?’
’Miksi tämä ei toimi?'”

Skoog

@Skoog
The worst part of working from home is having my wife hear all the work jargon I use. I told someone I'd be "out of pocket this afternoon." She asked me what that meant and I told her I literally have no idea.

”Pahin puoli etätöiden teossa kotona on se, että vaimoni kuulee kaiken työjargonin, jota käytän. Sanoin jollekin, että olisin ’out of pocket this afternoon.’ (sanonta tarkoittaa, ettei ole tavoitettavissa) Hän kysyi minulta, mitä se tarkoittaa ja kerroin hänelle, ettei minulla ole aavistustakaan.”

on the other blue app @toriglass

@ToriGlass
Everyone’s partners are working from home and learning so much so anyway I just found out my partner DOUBLE SPACES AFTER THE PERIOD.

”Kaikkien kumppanit tekevät töitä kotoa käsin ja oppivat niin paljon heistä, mutta joka tapauksessa sain juuri tietää, että kumppanini laittaa kaksi välilyöntiä pisteen jälkeen.”

”Yksi juttu, jonka opin kumppanistani näinä karanteeniaikoina: hän syö viimeisen pizzapalan reunasta kärkeen. Toistan: hän syö viimeisen pizzapalan reunasta kärkeen.”

Adrienne Barnes😊

@AdrienneNakohl
My husband has been working from home for 6 weeks. I've learned that he basically gets paid to be in meetings. Speak in meetings, meet with other people about their last meeting, and have meetings to plan for the next meeting. 😬🥱😧

”Mieheni on tehnyt töitä kotoa kuusi viikkoa. Olen oppinut, että hän käytännössä saa palkkaa kokouksissa olemisesta. Hän puhuu kokouksissa, tapaa muita ihmisiä edelliseen kokoukseen liittyen ja hänellä on kokouksia, joissa suunnitellaan seuraavaa kokousta.”

”Opin tänään, että tyttöystäväni luuli John Lennonin ja John Legendin olevan sama ihminen.”

Laura Norkin

@inLaurasWords
A funny thing about quarantining is hearing your partner in full work mode for the first time. Like, I’m married to a “let’s circle back” guy — who knew?

”Hauska puoli karanteenissa on se, että kuulet kumppanisi työmuodosa ensimmäistä kertaa. Tyyliin olen naimisissa ’palataanpa takaisin’ tyypin kanssa – kuka olisi arvannut?”

Ashton

@potterashton
Things I’ve learned about my partner since working from home:
1. He should not eat dairy anymore
2. He types louder than anyone I’ve ever heard type
3. I would absolutely make fun of him to other coworkers if he were my coworker

”Asioita, joita olen oppinut kumppanistani etätöiden aikana:
1. Hänen ei pitäisi syödä maitotuotteita enää
2. Hän kirjoittaa koneella äänekkäämmin kuin olen koskaan aiemmin kuullut kenenkään kirjoittavan
3. Todellakin pilailisin hänen kustannuksellaan työkavereille, jos hän olisi työkaverini”

Billy Easley II

@billyez2
I was today years old when I learned my husband eats waffles like tacos.

”Opin tänään, että mieheni syö vohvelinsa kuin söisi tacoja.”

”Sain juuri tietää, että miehelläni on tyyliin 20 000 lukematonta työsähköpostia ja nyt haluan mennä nurkkaan itkemään. Tämä ahdistaa minua. Miten hän tekee tuon?”

Nichole Cordle

@Nicholayy12
things I've learned about my husband since quarantine:

-He had never seen Ferris Bueller until today ?
-He watches a lot of documentaries
-His middle name is Ryan

”Mitä olen oppinut miehestäni karanteenin alettua:
– Hän ei ollut nähnyt Vaihdetaan vapaalle, Ferris -elokuvaa ennen tätä päivää
– Hän katsoo paljon dokumentteja
– Hänen toinen nimensä on Ryan”

Gossip Jew

@alyserosenblatt
my boyfriend JUST learned that Judy Garland was Liza Minnellis mom??? Homeschooling during the pandemic has been exhausting to say the least:/

”Poikaystäväni oppi juuri, että Judy Garland oli Liza Minellin äiti??? Kotikoulu pandemian aikana on ollut vähintäänkin uuvuttavaa”

Tess McBride

@Tess_McBreezy
Things I've learned about my partner during WFH quar:

1. We essentially do the exact same job at different agencies (same convos, clients, joys, frustrations). It's kind of insane we've never realized this.

2. It him 👇

julie young

@juliey4
My bf just airdropped this to me

”Asioita, joita olen oppinut kumppanistani etätyökaranteenin aikana:
1.Meillä käytännössä on sama työ eri firmoissa (samat keskustelut, asiakkaat, ilot, turhautumiset). On aika hullua, ettemme koskaan aiemmin hoksanneet tätä.
2.Tämä on hän (katso toinen twiitti)”

Löydät lisää twiittejä täältä. Kerroimme aiemmin myös hauskoista twiiteistä, joita etätöitä tekevät parit ovat julkaisseet, ja voit lukea niistä lisää täältä sekä kerroimme, mitä jokaisen kannattaisi tehdä etätyöpäivän päätteeksi – lue lisää täältä.

Lähde: HuffPost