Maailman isoimman peniksen tittelistä käydään kovaa vääntöä.

Kukapa meistä ei tietäisi, kuinka iso asia peniksen koko on – niin miehille kuin naisillekin, mutta enemmän kuitenkin miehille itselleen.

Peniksen koko voi vaikuttaa joskus käsittämättömänkin paljon miehen itseluottamukseen ja itsevarmuuteen, ja toisaalta pieni penis voi olla miehelle todella iso huoli ja häpeän aihe, vaikka sillä ei naisille niin paljon väliä olisikaan.

Jokaisella on varmaankin oma mielipiteensä siitä, onko iso penis tärkeä asia miehessä.

Miehille se kuitenkin on jopa huvittavankin tärkeä asia, ja siksi myös meksikolainen Roberto Esquivel Cabrera haluaa itsensä Guinnessin ennätysten kirjaan maailman isoimman peniksen omaavana miehenä.

Miehen peniksellä onkin mittaa huikeat 48 senttiä, ja peniksen koko on niin valtava, että siitä on miehelle jo melkoista haittaa. Mies ei esimerkiksi pysty lainkaan harrastamaan seksiä, hän kärsii usein virtsatien tulehduksesta ja joutuu käärimään peniksensä ympärille jatkuvasti suojaaviin kääreisiin, ettei peniksen iho hankautuisi rikki.

Tästä huolimatta mies on ylpeä housukäärmeensä massiivisesta koosta, ja esittelee sitä mielellään muillekin. Katso tästä hämmentävät kuvat.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun