Onko tämä vihdoin todiste siitä, että aikamatkailu on oikeasti mahdollista?

Sinäkin olet varmaan joskus katsonut scifi-leffaa, jossa päähenkilöt harrastavat aikamatkailua ja siirtyvät jonkinlaisen vekottimen avulla taaksepäin ajassa vaikkapa dinosaurusten maailmaan Jura-kaudelle, antiikin Roomaan tai vaikkapa todistamaan omaa syntymäänsä. Härveli vie henkilöt heidän halutessaan myös tulevaisuuteen vaikkapa todistamaan pähkähullujen keksintöjen toteutumista vuonna 2350 tai vaikkapa vain katsomaan miten on ihmiset pukeutuvat viiden sadan vuoden kuluttua.

Aikamatkailua pidetään yleisesti kuitenkin pelkkänä scifi hömpötyksenä, ja harva suhtautuu siihen todellisena mahdollisuutena.

Nyt Amsterdamilaisessa museossa on kuitenkin bongattu taulu, joka salaliittoteoreetikoiden mukaan todistaa, että aikamatkailua on harrastettu jo satoja vuosia, ja se on täysin mahdollista.

Spekulointi lähti liikkeelle, kun Apple toimitusjohtaja Tim Cook kertoi vierailleensa museossa, ja bonganneensa sieltä 350 vuotta vanhan taulun, jossa mies hänen mukaansa pitelee käsissään iPhonea, ja taulun muut hahmot katsovat puhelinta hänen kädessään.

Mitä mieltä sinä olet? Onko kyseessä iPhone? Löydät taulun täältä!

Kerro mielipiteesi kommenteissa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun