Siskosten välinen suhde on omanlainen ja monet sanovat, ettei mikään voita sisarusten välistä sidettä.

Jokainen nainen, jolla on sisko, voi olla samaa mieltä siitä, että mikään ei vastaa sisarusten välistä ihmissuhdetta. HuffPost kysyi Facebook- ja Twitter-seuraajiltaan mitä he ovat oppineet sisariltaan, mitä he eivät olisi ehkä muuten oppineet.

Alla neljä asiaa, jotka siskoja omaavat naiset ymmärtävät todella hyvin:

1. Kuinka antaa anteeksi ja unohtaa todella nopeasti

Yhtenä hetkenä kiljutte toisillenne suoraa huutoa, toisena olette lainailemassa toistenne vaatteita. Hirveät riidat voivat rauhoittua minuuteissa, mikä on aika harvinaista muissa ihmissuhteissa.

2. Miltä tuntuu, kun on täysin rehellinen kriitikko

Usein siskokset ovat toisilleen ne henkilöt. jotka kertovat, kun toinen on väärässä, pukeutunut huonosti, tyly tai jos jokin, mistä valittaa, on täysin omaa syytä.

3. On tärkeää, että on omat asiat ja oma tila

Tämä pätee etenkin, jos siskosten ikäero on pieni tai he ovat samaa kokoa. On mahtavaa, kun voi jakaa vaatteita, asusteita ja meikkejä, mutta olettaminen, että kaikki on yhteistä, alkaa tuntua lopulta väsyttävältä. Siskojen kanssa kasvaneet naiset oppivat erittäin hyvin selvittämään, mitkä asiat ovat kiellettyjä, luovat rajoja ja saavat hankittua aikaa vain itselleen.

4. Miten pyytää ja tarjota neuvoja

Sisarusten virheistä oppiminen ja omien kokemusten perusteella heitä neuvominen on hyödyllistä, oli itsellä sitten siskoja tai veljiä. Siskosten välisessä siteessä on kuitenkin sitä jotain.

”Minä olen se pikkusisko. Minulla on aina ollut joku, joka on kokenut jotain ja voinut neuvoa minua”, kommentoi Amilyn Lina sisarusten välisistä suhteista.

Lähde: HuffPost