Onko lähipiirissäsi sinkkuja? Älä sano heille tällaisia asioita – 5 esimerkkiä

Vaikka tarkottaisit hyvää, eivät nämä toteamukset tunnu mukavalta sinkusta.

Kun on itse hyvässä suhteessa, on helppo toivoa samanlaista onnea lähipiirissään oleville sinkuille. Parisuhteessa oleminen voi kuitenkin johtaa singlistiseen käytökseen.

Singlismi on psykologi Bella DePaulon kehittämä käsite. Pure Wow’n mukaan se tarkoittaa sinkkujen leimaamista ja sisältää negatiivisten stereotypioiden muodostamisen sinkuista sekä sinkkujen syrjinnän.

Tällainen käytös on Pure Wow’n mukaan usein hienovaraista eikä sitä välttämättä tee tarkoituksella. Singlistinen käytös voi tulla ilmi esimerkiksi erilaisilla, yleisillä tokaisuilla.

Jos haluat varmistaa, että et itse aiheuta mielipahaa sinkkuystävillesi sanomisillasi, lue alta 5 esimerkkiä asioista, joita ei kannata sanoa sinkuille.

”Anna minä järkkään sinulle treffit XX kanssa!”

Varmasti tarkoitat tällä hyvää ja sinusta työkaverisi/kumppanisi kaveri/vakiobaarisi baarimikko olisi oiva kumppani ystävällesi, mutta jos sinkkuystäväsi haluaa sinun apua kumppanin löytämiseksi, hän kyllä pyytää sitä itse. Jos ryhdyt tuumasta toimeen omin päin, joutuu ystäväsi kiusalliseen tilanteeseen, kun hän joutuu kieltäytymään hyvää tarkoittavasta ehdotuksestasi – tai hän joutuu menemään treffeille työkaverisi kanssa, mitä hän ei itse todellakaan halunnut.

”Älä huoli, löydät sielunkumppanisi pian.”

Pure Wow’n mukaan tällainen toteamus vihjaa, että sinkkuna oleminen olisi syy huoleen. Vaikka ystäväsi saattaisi olla murheissaan kumppanin löytämisestä, on tärkeää ymmärtää – ja kunnioittaa – että hän saattaa olla täysin onnellinen ilman kumppania.

”Miten voit olla vielä sinkku?”

Tämä on yleensä tarkoitettu kehuksi – ”Olet niin mahtava tyyppi, miten kukaan ei ole napannut sinua vielä rinnalleen?!” – mutta siihen ei oikein voi vastata mitenkään. Mitä ystäväsi pitäisi todeta? ”Hmm… Hyvä kysymys, en oikein tiedä…”? Tämän lisäksi ystävästäsi voi tuntua, että hänen täytyy perustella jotenkin omaa sinkkuna olemistaan.

”Noh, en ikinä tykännytkään exästäsi.”

Pure Wow’n mukaan tätä voi olla vaika välttää, etenkin jos läheisesi on juuri käsittelemässä eroaan. Vaikka voi olla houkuttavaa mollata hänen ex-kumppaniaan, jotta ystäväsi tuntisi olonsa paremmaksi, on aina olemassa mahdollisuus siihen, että he palaavat yhteen ja tällainen tokaisu voi johtaa kiusallisiin jännitteisiin tulevaisuudessa.

Mitä tahansa hänen biologiseen kelloon liittyen

Tämä pätee kehen tahansa naiseen, parisuhdetilanteeseen katsomatta. Unohda suosiolla kommentit biologiseen kelloon liittyen.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.