Oletko ostamassa merkkilaukkua? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua näihin vinkkeihin!

Aika moni meistä naisista syttyy ihan kunnolla merkkilaukuista, ja ihan syystä! On ihanaa luksusta, kun kainalossa on ihana uusi laukku, joka on paitsi laadukas, myös viestittää muille, että olemme menestyneitä.

Jokaisella meistä on oma suosikkimerkkimme. Osa syttyy eniten Chanelista, osa rakastaa Dioria yli kaiken ja osalle YSL on se oma suosikki.

Ikävä kyllä merkkilaukut eivät ole ihan halvimmasta päästä, ja laukkuun voikin upota huikea summa rahaa. Merkkilaukun ostaminen käytettynä ei olekaan lainkaan huono idea!

Jos ostat laukun käytettynä, pitää sinun kuitenkin olla tarkkana. Osa laukuista ei nimittäin ole aitoja, eikä kaikkiin myyjiin voi luottaa. Huonolla tuurilla maksat ison summan rahaa epäaidosta kopiosta.

Kun olet ostamassa käytettyä merkkilaukkua, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin! Niistä tunnistat, että laukku ei ole aito.

  1. Onko laukku varmasti oikeaa nahkaa? Sekään ei takaa aitoutta täysin, mutta on jo hyvä merkki. Jos laukku on tekonahkaa, se tuskin on aito.
  2. Jos ompeleet ovat vähän miten sattuu, on laukku varmuudella kopio, sillä aidot merkkilaukut on ommeltu todella tarkasti.
  3. Varmista, että kaikki metalliosat ovat samaa väriä, eli pelkkää kultaa tai pelkkä hopeaa. Jos laukussa on kumpaakin, on se luultavasti epäaito.
  4. Varmista, että logo on täydellisen muotoinen.
  5. Varmista, että laukun mukana tulee aitoustodistus ja sisälle on ommeltu ainutkertainen koodinumero. On hyvin epäilyttävää, jos näitä ei ole.
  6. Hinta on omituisen matala. Aito laukku maksaa, ja se pitääkin maksaa! Miksi joku pyytäisi aidosta merkkilaukusta murto-osaa hinnasta?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk