Osa miehistä on toisia miehiä parempia vaihtoehtoja aviomiehiksi. Mutta miksi?

Mistä sen tietää, että tulisiko itsellä kiikarissa olevasta miehestä hyvä aviomies? Ehkä sinulla on jo jotain aavistusta asiasta, mutta kannattaa vielä katsoa läpi nämä alla olevat yksitoista selkeää merkkiä siitä, että hänen kanssaan kannattaa mennä naimisiin.

1. Hän pitää huolen, että nautit lakanoiden välissä

Moni on varmasti sitä mieltä, että seksin pitää sujua, jotta voi mennä naimisiin. Jos hän tekee paljon sen eteen, että sinä nautit seksistä hänen kanssaan, on tämä ainakin hyvä merkki siitä, että hänestä tulee hyvä aviomies.

2. Hän on reilu riitelijä

Jos olet vihainen jostain, hän ei välttämättä käy sinua vastaan, vaan ottaa askeleen taaksepäin. Jos hän vielä yrittää auttaa ratkaisemaan ongelman, jonka takia olet vihainen, on se hyvä merkki. Sekin on hyvä merkki, jos hän riitelee kanssasi reilusti ja saatte asiat sovittua.

3. Se on tunne, jonka vain tiedät

Onko sinulla perhosia vatsassa, kun olet hänen seurassaan tai ajattelet häntä? Se voi olla jopa vai tunne, että hänestä tulee hyvä aviomies.

4. Hän ei ole mustasukkainen

Kukapa nyt haluaisi, että oma aviomies olisi todella mustasukkainen. Se aiheuttaa turhia ongelmia avioliittoon.

5. Hän on halukas ottamaan riskejä

Avioliitossa on kyse riskien ottamisesta ja uhrauksista toisen puolesta. Se on siksi hyvä merkki, jos hän valitsee sinut jonkin muun hänelle tärkeän asian sijaan.

6. Hän ottaa vastuutta taloudellisista asioista

Miehellä olisi hyvä olla säästöjä, jotta saisitte esimerkiksi maksettua tulevat häänne. On myös hyvä, jos hän saa maksettua laskunsa oikeaan aikaan ja että hänellä on yleensä ottaen raha-asiat hyvässä hallinnassa.

7. Hän tekee mitä lupaa

Sinun on saatava luottamus siitä, että hän tekee mitä lupaa. Jos hän unohtaa tehdä sen mitä olet pyytänyt, hän ei ehkä olekaan kanssasi niin tosissaan kuin luulet.

8. Hän on vakaa

Hyvää aviomiesmateriaalia olevaa ei tarvitse kyseenalaistaa. Hän on aina tukenasi ja käytössä sinua varten. Hän on vakaa.

9. Hän hyväksyy sinut

Jos aiot mennä hänen kanssaan naimisiin, pitää hänen tietysti hyväksyä sinut sellaisena kuin olet.

10. Kykenette hupsuttelemaan yhdessä

Jos osaatte pitää hauskaa yhdessä, on sekin hyvä merkki siitä, että hänen kanssaan kannattaa mennä naimisiin.

11. Hän on uskollinen

Jos hän ei ole ollut sinulle uskollinen, ei se ole todellakaan hyvä merkki siitä, että hän olisi sinulle hyvä aviomies. Sinun on luotettava häneen.

Toivottavasti löydät tai olet jo löytänyt sen miehen, joka täyttää hyvän avioliiton vaatimat kriteerit, jos haluat mennä naimisiin.

Lähde: Allwomenstalk