Deittaillessa olisi tärkeä olla tapailemansa henkilön kanssa samalla sivulla.

Jos haluat itse jotain vakavaa ja deittisi mielii vain lakanoiden väliin, olisi reilua tehdä tilanne puolin ja toisin selväksi. Toisinaan voi käydä kuitenkin myös niin, että toinen uskottelee haluavansa samaa kuin sinä, vaikka totuus on toinen – ja käytös puhuu puolestaan.

Jos epäilet, että deittisi on vain seksin perässä, voivat nämä deittailun asiantuntija Persia Lawsonin listaamat kuusi varoitusmerkkiä auttaa vahvistamaan epäilysi.

Saat vihjailevia viestejä myöhään illalla

Lawson aloitti merkkien listaamisen kaikista ilmeisimmästä: hän lähettää sinulle viestin myöhään lauantai-iltana ja kysyy, mitä puuhaat. Kyse on siis niin sanotusta booty callista, yhteydenotosta, jonka toivoo johtavan seksiin.

”Jos hän sanoo hankkivansa sinulle kyydin tai suuntaavan sinun luo, mutta ei halua koskaan tavata päivällä… on hän silloin ehdottomasti osoittanut sinulle haluavansa vain seksiä”, Lawson toteaa.

”On ilmeistä, että tämä on vain booty call illan päätteeksi, kun hän ei ole löytänyt muuta seuraa”, hän jatkaa.

Hän painostaa sinua

Lawsonin mukaan se on varoitusmerkki, jos sinua painostetaan. Hän saattaa esimerkiksi fyysisesti lähennellä sinua varhaisessa vaiheessa tai hän heittää seksuaalisia vitsejä tai vihjauksia, mitkä tekevät olosi epämukavaksi.

”Kun olet hänen kanssaan, voi kanssakäyminen olla fyysistä, mutta kun hän viestittelee kanssasi, jos hän toistuvasti viittaa seksiin ja se on aina etualalla, ei se ole hyvä merkki”, deittailun asiatuntija sanoo.

Hän sanoo haluavansa vähän hauskanpitoa

Hän voi sanoa, että ei etsi nyt mitään vakavaa tai haluaa pitää vain vähän hauskaa. Lawsonin mukaan näin voi käydä, kun joku on juuri eronnut vakavasta suhteesta.

”Mutta jos hän sanoo sinulle jotain tuollaista, älä hukkaa aikaasi. Hän haluaa vain lakanoiden väliin eikä sitoutua”, Lawson kertoo.

Hän jatkaa, että monet ihmiset – etenkin naiset – eivät halua tiedostaa tätä, joten he koettavat ohjat suhteen vakavampaan suuntaan, mutta se ei onnistu.

”Jos hän kertoo, ettei etsi mitään vakavaa, hän todella tarkoittaa tätä: ’Haluan vain panon ja poistua'”, Lawson selittää.

Keskustelu on pintapuolista

Lawsonin mukaan keskustelun pintapuolisena pitävä tyyppi etsii todennäköisesti vain yhdenlaista intiimiyttä. Hän saattaa olla melko pinnallinen keskustelun kanssa eikä yritä nähdä vaivaa tutustuakseen sinuun paremmin.

”Joskus ihmiset silti kyselevät olennaisia kysymyksiä, mutta jutustelu voi tuntua kiirehdityltä eikä kovin henkilökohtaiselta”, deittailun asiantuntija sanoo.

Hän kuitenkin huomauttaa, että on myös ihmisiä, joka haluavat saada sinut uskomaan, että hän on todella syvällinen. Todellisuudessa hän houkuttelee sinua väärällä turvallisuuden tunteella, jotta avautuisit ja päätyisitte lakanoiden väliin.

”Joten joko hän on todella suora ja pintapuolinen tai hän menee syvälle ja käyttäytyy kuin olisi todella haavoittuva”, Lawson toteaa.

Hän välttelee porukalla hengailua

Lawson kehottaa pitämään silmällä ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita viettämään aikaa ystäviesi kanssa tai ottamaan sinua mukaan omien ystäviensä kanssa.

”Jotkut ihmiset peruvat viime hetkellä eivätkä osoita kiinnostusta muodostaa yhteyden kanssasi teidän kahdenkeskisen ajan ulkopuolella, koska he haluavat vain seksiä”, hän kertoo.

Deittailun asiantuntijan mukaan tämä kuulostaa todella kauhealta, mutta hän on itse nähnyt sitä toisinaan, että jotakuta hävettää henkilö, jota hän tapailee, eikä halua heidän ystäviensä saavan tietää.

”Se voidaan esittää niin, että hän nauttii siitä, kun olette kaksin, ikään kuin hän olisi todella kiinnostunut sinusta. Mutta todellisuudessa jos joku haluaa muutakin kuin seksiä kanssasi, on hän silloin halukas esittelemään sinut muille elämänsä ihmisille”, Lawson sanoo.

Hän ei käytä rahaa

Lawsonin mukaan jos joku on vain seksin perässä, ei häntä kiinnosta tehdä sinuun vaikutusta ja panostaa sinuun samalla tavalla kuin jos hän todella pitäisi sinusta.

”Olen nähnyt tämän monien kukasta kukkaan hyppivien ihmisten kanssa, koska heillä on monia deittejä, ei heillä ole varaa laittaa rahaa peliin jokaisen kohdalla”, hän toteaa.

”Mutta heti kun hän kohtaa jonkun, josta todella pitää, on hän halukas avaamaan lompakkonsa”, Lawson jatkaa.

Lähde: The Sun