Jos treffihommat eivät ota luistaakseen, kannattaa itseään tarkastella intensiivisesti ja rehellisesti. Monia haittatekijöitä voi muuttaa ja kehittää!

Kun ystäväsi on yhyttämässä sinua sokkotreffeille, saatat kysellä häneltä onko tuleva seuralaisesi söpö, älykäs, hauska ja viehättävä. Mieti tarkkaan, vastaisiko joku sinun kohdallasi näihin kysymyksiin kyllä.

Jokin alla olevista 5 syystä voi olla liian pitkään jatkuneen sinkkuelämäsi takana.

1. Et ole kiinnostava ihminen.

Jos sinulla ei ole mitään harrastuksia, kiinnostuksen tai intohimon kohteita saati hauskoja ja jänniä tarinoita (tosielämääsi perustuvia) kerrottavana, et todennäköisesti ole kovin kiinnostavaa seuraa. Epäkiinnostavat ihmiset tuppaavat olemaan myöskin epäviehättäviä.

2. Fantasioit kumppanista joka painii eri liigassa.

Kaupungin lihaksikkaimman uroon tai mimmin perässä on turha juosta, jos itse ei ole harrastanut aikoihin muuta liikuntaa kuin löntystelyä sohvalta jääkaapille. Mustaa American Expressiä vinguttava miljonääri taas ei välttämättä ole kiinnostunut työttömästä tyhjätaskusta.

Itselle sopivaa partneria etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota sellaisiin henkilöihin, joiden kanssa sinulla on samankaltaiset elämäntyylit ja arvomaailma. Jo valmiiksi elämänpiirissäsi olevat ja seurastasi kiinnostuneet henkilöt ovat potentiaalista treffailuseuraa.

3. Sinulla on ulkoinen, joskin korjattavissa oleva, ikävä ominaisuus.

Pinnallista? Kyllä. Ulkokuori ei tietenkään määritä ihmistä täysin, etkä voi koskaan miellyttää kaikkia. Sinun kannattaa kuitenkin pyrkiä tuomaan esiin se paras versio itsestäsi. Kukapa ei haluisi puhdasta ja hyvälle tuoksuvaa, huoliteltua ja fyysisestä kunnostaan huolehtivaa treffiseuralaista, jolla on hymy herkässä? Pyri olemaan sellainen myös itse.

4. Se mikä sinun mielestäsi on hauskaa, on muiden mielestä ilkeää.

Sarkasmi on vaikea laji, eikä sitä välttämättä kannata käyttää ensitreffeillä. Jos ihminen ei tunne sinua lainkaan, vitsiksi tarkoitetut kuittailut saattavat kuulostaa ilkeilyltä. Pieni kujeilu on sallittua, mutta aggressiivinen huumori on syytä unohtaa ja pudotella sarkastisia heittoja hiljalleen ja sitten, kun tunnet toisen jo hieman paremmin.

5. Taloutesi on liian epävakaa.

Treffailua haittaavalla talouden epävakaudella ei tarkoiteta opintotuen varassa kituutettuja opiskeluaikoja tai hetkittäisiä vaikeita tilanteita, joita jokaisen elämässä joskus tulee. Jos sinun on vaikeaa pitää työpaikasta kiinni eikä taloutesi salli silloin tällöin tapahtuvaa ulkona käymistä, tilanteesi voi haitata parisuhteen muodostumista.

Kumppania etsivät haluavat rinnalleen ihmisen, jonka kanssa elää elämää ja toteuttaa asioita. Ideaalitilanteessa yhteiselon tulisi olla mukavaa, eikä vierelle haluta lähtökohtaisesti henkilöä, jonka ahdinkoa pitää alkaa itsekin murehtia – tai jota pitää elättää.

Lähde: Fox News