Oletko tavannut miehen, mutta hänestä ei ole kuulunut sen jälkeen mitään?

Jos tapaamasi mies vaikutti mielenkiintoiselta ja haluaisit tutustua häneen lisää, se voi tuntua ikävältä, jos hän ei ole tekstannut sinulle takaisin, vaikka sinä jo ehdit lähettämään hänelle viestin. Siihen voi olla oikeastaan vain kaksi syytä, miksi hän ei ole vastannut.

Nämä ovat kaksi pääsyytä, miksi mies ei tekstaa sinulle

Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin miettiä miksi mies ei vastaa viestiin. Näin voi käydä, vaikka olisi tapaillut miestä jo jonkin aikaa. Viestiä voi joutua odottelemaan myös siinä vaiheessa, kun kyseessä eivät ole olleet ensitreffit.

Toinen pääsyistä voi olla yksinkertaisesti vain se, että hänellä on kiire. Kiireessä ei välttämättä ehdi lähettelemään viestejä, ainakaan ihan heti. Siksi viesti voi vielä tulla, mutta sitä joutuu odottelemaan. Kaikilla ei ole aikaa pitää matkapuhelinta kädessä kaikkina vuorokauden aikoina.

Toinen hyvä syy voi olla vähä ikävämpi syy. Syy voi nimittäin olla vain se, että hän ei halua suhdetta kanssasi. Jos hänelle ei ole sattunut mitään, joka estäisi viestittelyn, hän voi vain yrittää päästä sinusta eroon.

Jos mies haluaa erota, hänen kannattaisi sanoa se suoraan, eikä kiusata radiohiljaisuudella.

Lähde: Your Tango