Seksi tuntuu eri aikaan kuusta erilaiselta. On eräs hetki kuukaudesta, jolloin sitä ei ehkä halua harrastaa kumppanin kanssa, mutta kannattaisi harrastaa sen sijaan yksin.

Kärsitkö kivuista, kun sinulla on se hetki kuusta, kun tunnet olosi myös turvonneeksi eikä mielikään ole kovin hyvä? Arvasit varmaan, että kyse on kuukautisista. Tuolloin tuskin tekee mieli harrastaa seksiä, mutta ehkä sinulla silti tekisi mieli.

Saatat kokea kuukautisten aikaan elämäsi parhaan orgasmin

Vaikka kuukautisten aikaan ei ole elämänsä parhaassa kunnossa, olo voi parantua yllättävällä tavalla. Monet syövät kuukautiskipujen takia särkylääkkeitä, mutta sen sijaan kannattaisi harrastaa sooloseksiä. Kun saat orgasmin, se voi aiheuttaa oksitosiinin, dopamiinin, serotoniinin ja jopa endorfiinien vapautumista. Sen myötä tunnet olosi todella hyväksi, koska ne rentouttavat ja parantavat mielialaa, joita tarvitset kipeimmin juuri kuukautisten aikaan.

Monet naiset kokevat kuukautisten aikaan jopa nousua seksihaluissa, joten miksipä sitä ei kannattaisi hyödyntää. Asiantuntijoiden mukaan sooloseksiä kannattaa kokeilla heti, kun olo alkaa tuntua kuukautisten takia huonolta. Se toimii kuten kipulääkkeetkin: mitä nopeammin ottaa ne avuksi sitä paremmin ne toimivat.  

Lähde: Huffpost