Tuntuuko sinusta, että sinulla on vahva persoona ja se joskus jopa häiritsee parisuhdettasi?

Kyseessä ei ole luonne eli että olisit esimerkiksi todella temperamenttinen. Sellainenkin voit toki olla. Mutta vahvan persoonan tunnistaa, kun vastaa näihin alla oleviin kysymyksiin, jotka esiteltiin myös Herway -sivustolla.

  1. Onko sinulla sanottu usein, että sinussa on jotain erityistä, mutta he eivät tiedä miten sitä kuvailisi?
  2. Tuijottavatko Ihmiset sinua usein ilman syytä?
  3. Tuntuuko sinusta, että miehet joskus suorastaan pelkäävät sinua?

Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, onneksi olkoon, olet vahva persoona, jollaisia varsinkin monet miehet ihailevat. Osa saattaa samalla myös vähän pelätä sinua. Tällainen nainen tarvitsee rinnalleen puolison, jolla on suuri sydän. Sellaisen löytäminen on vaikeaa.

Vaikka luulee löytäneensä sellaisen puolison, joka kestää vahvaa persoonaa, se voi joskus pitkänkin ajan jälkeen osoittautua vääräksi luuloksi. Tässä alla on merkkejä, joista tunnistaa sen, jos puoliso ei osaakaan käsitellä vahvaa persoonaasi.

Olet ystävällinen kaikille (etkä vain tuntemillesi ihmisille)

Sinulla on kyky kohdella kaikkia samalla kunnioituksella ja rakkaudella. Sinulla ei ole ongelmaa keskustella satunnaisten ihmisten kanssa.

Paitsi että olet vahva persoona, sinulla on suuri ja vahva sydän. Siksi välität siitä, miten muut ympärilläsi olevat ihmiset tuntevat. Haluat kaikkien tuntevan kunnioitusta ja kohtelua ansaitsemallaan tavalla.

Tämän takia miehet kadehtivat joskus sinua ilman näkyvää syytä. He ovat liian heikkoja käsittelemään suurta sydäntäsi ja epäitsekästä rakkauttasi, jota jaat kaikille. Liian heikot miehet haluavat rakkautesi vain itselleen, koska he eivät ole tarpeeksi rohkeita ottamaan sinut vastaan ​​sellaisena kuin olet.

Energiasi tarttuu helposti muihin

Valaiset jokaisen huoneen, jonne astut, vaikka se ei olisi edes tarkoituksesi. Energiasi tarttuu, vaikka olisit pyjamassa ja hiukset sotkuisena. Ympärillesi kertyy positiivisesti ajattelevia ihmisiä, mutta et edes siedä sitä, jos joku valittaa sinulle jostain negatiivisesta asiasta.

Jos joku on väärässä, kerrot siitä hänelle, koska sinulla ei ole mitään ongelmaa perustella omaa kantaasi, joka on mielestäsi se oikea. Jos rinnallasi on puoliso, joka käyttäytyy huonosti, hän ei lopulta kykene olemaan rinnallasi. Hänestä tulee helposti heikko ihminen.

Tiedät tarkoin mitä haluat

Sinä todellakin tiedät aina tarkoin mitä haluat ja minkä puolesta sinun kannattaa taistella. Taistelet aina itse omat taistelusi etkä tarvitse siihen apua, koska sinä tiedät parhaiten mitä juuri sinä tarvitset. Heikot miehet pelkäävät tällaisia naisia. He eivät kykene käsittelemään niin vahvoja tunteita, kuin sinun kanssasi pitäisi käsitellä. Tunnistat tällaiset miehet helposti siitä, että he lähtevät karkuun, kun kerrot heille omista tunteistasi.

Et pelkää olla se kuka olet

Sinua joko rakastetaan tai vihataan. Et pelkää olla se kuka olet, joten et muutu kenenkään takia miksikään muuksi. Tiedät ettet ole täydellinen, mutta se ei sinua haittaa etkä edes yritä olla sellainen.

Heikot miehet haluaisivat muuttaa sinua, koska he eivät halua hyväksyä todellista minääsi. He eivät halua edes ymmärtää sinua eivätkä kykene arvostamaan puutteitasi. Vahvat miehet taas ottavat mielellään vastaan sen mitä tarjoat. He eivät halua muuttaa sinua, joten sinun ei tarvitse piilotella itsestäsi mitään.

Sinulla on suuri sydän

Et voi olla vahva persoona, jos sinulla ei ole suurta sydäntä. Jos rakastat jotakuta, näytät sen hänelle selkeästi. Olet rakkaudessa rohkea. Et pelkää sitä, että saat sydänsuruja, jos heikko mies lähteekin karkuun sinua, koska olet näyttänyt rakkautesi hänelle niin vahvalla tavalla. Liian heikot persoonat eivät voi rakastaa kuin itseään, joten sellaisia tuskin elämääsi edes kaipaat.

Lähde: Herway