Lemmikkivalintasi paljastaa luonteestasi paljon! Tämän sinusta voi päätellä lemmikkisi perusteella!

Olisitko uskonut, että lemmikkisi paljastaa muille luonteenpiirteitäsi ja asioita, joista pidät? Kissa- ja koiraihmiset ovat keskenään yleisesti hyvin erilaisia, ja se, onko lemmikkisi Musti vai Mirri, kertoo sinusta yllättävän paljon. Katso, samastutko seuraaviin väittämiin!

 1. Koira
  Koiran omistajat ovat yleensä energisiä ja ulospäinsuuntautuneita. Koiraihmiset pitävät yleensä säännöistä ja ovat itsevarmoja luonteeltaan. Koiraihmisellä on kissaihmisiä useammin puoliso, jonka kanssa he asuvat. Koiraihmisiä pidetään yleisesti hauskimpina muihin lemmikinomistajiin verrattuna.

 2. Kissa
  Kissan omistajat ovat yleensä kapinallisia luonteeltaan. Kissan omistajilla on yleensä korkeampi älykkyysosamäärä, kuin muilla lemmikinomistajilla. Kissat eivät vaadi yhtä paljon huomiota kuin koirat, ja kissan omistajat tekevätkin yleensä pidempää työpäivää, kuin koiran omistajat. Jos sinulla on lemmikkinäsi kissa, viihdyt todennäköisesti hyvin omassa seurassasi ja olet todella itsenäinen.

 3. Lintu
  Linnuista pitävät ovat yleensä erittäin sosiaalisia ja avoimia luonteeltaan. Jos lemmikkisi on lintu, olet todennäköisesti luonteeltasi hyvin vahva ja jopa hallitseva luonne, joka ilmaisee itseään voimakkaasti. Lintujen omistajat välittävät muista ja ovat kohteliaampia kuin muut lemmikinomistajat.

 4. Matelija
  Jos lemmikkisi on matelija, sinua pidetään todennäköisesti erikoislaatuisena henkilönä, joka on hyvin itsenäinen luonteeltaan ja tarvitsee paljon omaa tilaa, aivan kuin lemmikkinsäkin. Matelijoiden omistajat eivät viihdy sosiaalisissa tilanteissa keskipisteenä, ja ovat luonteeltaan yleensä hyvin analyyttisiä. Matelijoiden omistajia kuvaillaan yleensä arvaamattomiksi, päämäärätietoisiksi ja luotettaviksi.

 5. Kala
  Kalojen omistajat osaavat suhtautua huumorilla tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja ovat todennäköisesti hyvin tyytyväisiä elämäänsä. Kalan omistaja ovat yleensä optimistisia ja tyytyväisiä luonteeltaan. He ovat yleensä myös henkisesti vahvoja ja rauhallisempia kuin muut.

Samaistuitko väittämiin tai tunnistitko kuvauksista tutun lemmikinomistajan? Jaa artikkeli myös ystävillesi, joilla on lemmikki!

Lähteet: Calmsage, One Green Planet