Oletko jo valmis äidiksi? Nämä leikkimieliset testit kertovat sen

Ei ole helppoa selvittää itselleen, onko valmis vanhemmuuteen – eikä sen pidäkään olla.

Lapsen kasvattaminen on suuri vastuu, vaikka siitä onkin myös paljon iloa.

Jos huomaat pohtivasi, olisiko sinusta äidiksi vai ei, alla oleva Huffington Postin raskaus- ja synnytysvalmentaja Brandy Fernerin laatima lista voi antaa sinulle osviittaa siitä, millaista vanhemmuus on.

Alle listatut testit ovat leikkimielisiä, mutta toki niissä piilee pieni totuuden siemen.

1. Hanki viisi kobraa ja sullo ne pehmeään säkkiin.

Sulje säkki tiukasti, jotta käärmeet eivät pääse ulos. Makaa säkin vieressä sängylläsi ja laula sille kehtolauluja samalla, kun se vääntelehtii tuntikausia sen sijaan, että nukahtaisi. Toista koe kahdesti päivässä viiden vuoden ajan.

2. Käytä järjetön summa luomukananuggettien, geenimanipuloimattomien vitamiinipillereiden, gluteenittomien vohveleiden ja säilöntäaineettomien keksien hankkimiseen.

Kalliit tuotteet todella verottavat kukkaroasi, mutta osta niitä silti, koska olet juuri lukenut Facebookista artikkelin ruokavarantojemme myrkyllisyydestä. Kanna puolitäysi ruokakassi kotiin ja heitä sisältö sitten suoraan roskiin simuloidaksesi sitä, kuinka nirso lapsi kieltäytyy syömästä mitään ostamastasi kalliista ruoasta. Totu tähän.

3. Aseta ajastin jokaiselle askareellesi. Hälytysäänen tulee kuulostaa mahdollisimman kovalta sireeniltä.

Jos hiustesi kuivaamiseen menee tavallisesti 20 minuuttia, aseta ajastin soimaan 11 minuutin päästä. Jos päivällisen valmistamiseen kuluu normaalisti 30 minuuttia, aseta ajastin kolmeen minuuttiin. Jos tahtoisit lukea kirjaa puolen tunnin ajan, aseta ajastin 30 sekunnin päähän. Tutustu siihen, että kaikkeen on aivan liian vähän aikaa ympäri vuoden.

4. Pyydä kumppaniasi ilmaisemaan kaikki asiansa ruikuttamalla neljän vuoden ajan.

Pyydä häntä sitten lopettamaan päiväksi ja jatkamaan sitten taas seuraavat neljä vuotta simuloidaksesi toisen lapsen hankkimista.

5. Neuvo kumppaniasi sanomaan/ruikuttamaan ”mulla on nääääälkäääää” aina, kun olette autossa menossa jonnekin.

Pyydä häntä myös toistamaan tämä lause aina, kun olette olleet ulkona syömässä ja poistutte ravintolasta. Hakkaa päätäsi seinään tämän asian tiimoilta 3 – 5 vuotta.

6. Pyyhkäise kädelläsi kaikki kirjat alas kirjahyllystäsi.

Laita kirjat takaisin. Toista prosessi 15 kertaa päivässä 1,5 vuoden ajan.

7. Pyydä kumppaniasi huutamaan autossa toistuvasti jonkun tietyn laulun nimeä niin kauan, kunnes pistät sen soimaan hänelle. Samalla peruutat juuri pois ruuhkaiselta parkkipaikalta.

Ohjeista kumppaniasi tekemään tätä neljän vuoden ajan. Hän ei saa koskaan vaihtaa laulun nimeä.

8. Kun lähdette kotoa, pakkaa mukaan välipaloja, jotka ovat gluteenittomia, laktoosittomia, joissa on riittävästi proteiinia, joissa ei ole väriaineita, jotka ovat täysjyvää ja joita ei voi levittää ympäriinsä.

Kun sinulle on selvinnyt, mitä tällainen ihmeruoka on (vinkki: sitä ei ole olemassa), heitä se pitkin autosi takapenkkiä. Toista 10 vuoden ajan.

9. Pyydä kumppaniasi laittamaan kello soimaan keskiyön ja aamukuuden välillä – ei koskaan kuuden jälkeen.

Yritä mennä ajoissa nukkumaan ja nukkua hyvin siitä huolimatta, ettet tiedä, milloin sinut herätetään. Toista 18 vuoden ajan.

10. Asenna autosi takapenkille pieni koripallokori.

Yritä heittää koriin välipaloja, pehmoleluja, kirjoja ja vuotavia vesipulloja simuloidaksesi sitä, kuinka yrität ojentaa niitä takapenkillä itkevälle lapsellesi. Jos tavarat eivät osu koriin (ei, ne eivät osu), yritä kalastaa ne takaisin toista yritystä varten samalla, kun ajat. Pidä samalla silmät ajotiessä

11. Pyydä kumppaniasi lyömään ilmapalloa päähäsi samalla, kun valmistat päivällistä.

Neuvo häntä olemaan syömättä, vaikka hän pitäisikin ruoasta, ja vaikka se tarjoiltaisiin lautaselta, jossa on hänen lastenohjelman suosikkihahmonsa.

12. Pyydä kumppaniasi aivastamaan suoraan suuhusi.

Tämän jälkeen hän voi myös yskiä silmillesi.

13. Kun epätoivon hetkesi on suurin, pyydä kumppaniasi heittämään sinua rakennuspalikalla niin, että otsastasi vuotaa verta.

Jos kaikki tämä kuulostaa sellaiselta, mitä haluat kokea, olet valmis vanhemmaksi!

Lähde: Huffpost


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.