Olet varmasti ollut juhlissa, joihin on tullut nainen, joka on vanginnut jokaisen katseet.

Tuollainen nainen on niin viehättävä, että jokaisen on vain tuijotettava häntä. Jos haluaisit olla tuollainen nainen, ei se vaadi sinulta kuin yhtä luonteenpiirrettä. Se on se, että omaat tarpeeksi paljon karismaa. Tässä on sinulle toinen hyvä uutinen. Karisma on piirre, jota voidaan opetella lisäämään. Tarvitset vain paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä, jos haluat olla juuri se nainen, joka vangitsee jokaisen katseen.

Tässä alla on kaksi harjoitusta, joilla voit kokeilla lisätä karismaasi.

1. Hengitysmeditaatio

Tämä harjoitus on erittäin helppo, jossa sinun tarvitsee vain hengittää.

Hengitä ja kiinnitä huomiota siihen, kuinka ilma virtaa sisään ja ulos kehostasi. Tee tämä uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes on kulunut aikaa 30 sekuntia.

Tee tämä harjoitus joka päivä yhden viikon ajan ja jatka sen jälkeen samaa 2 minuutin kestävillä harjoituksilla, kunnes kykenet jo 5–6 minuutin harjoituksiin.

2. Suklaameditaatio

Kyllä, luit ihan oikein!

Ota käteesi palanen lempisuklaatasi, jonka olet ottanut osittain esille kääreestä. Odota heti ja katsele tätä herkkupalaa. Laita suklaa takaisin kääreeseen hitaasti ja kiinnitä huomiota siihen, kuinka ihanalle suklaa tuoksuu. Ota suklaa taas pois kääreestä ja katsele sen rakennetta ja mieti miltä sen maistuu. Laita suklaa suuhusi, mutta älä syö sitä heti. Yritä olla pureskelematta sitä mahdollisimman pitkään. Tavoitteena on, että kestäisit olla syömättä sitä vähintään viiteen minuuttiin.  

Opit näillä harjoituksilla elämään hetkessä ja opetat samalla itseäsi olemaan karismaattisempi.

Lähde: Yourtango