Seksiä ei enää harrasteta niin paljon, kuin ennen.

Seksiä pidetään yhtenä elämän suurimmista nautinnoista, ja seksin harrastaminen onkin nostettu merkittäväksi osaksi elämäämme muun muassa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Välillä tuntuu, että seksistä puhutaankin kaikkialla ja koko ajan.

Yleinen stereotypia onkin, että miehet haluavat harrastaa seksiä mahdollisimman usein ja paljon, ja mielellään eri naisten kanssa. Usein ajatellaan, että mies on se, joka haluaa seksiä aina, kun se vain on mahdollista.

Uusien tutkimusten mukaan näin ei kuitenkaan ole, ainakaan enää. Dataa on analysoitu vuodesta 2008 vuoteen 2018, ja tulokset kertovat, että nuoret miehet harrastavat vähemmän seksiä kuin koskaan aiemmin.

Se ei kuitenkaan ole huono asia, päinvastoin!

Näiden syiden vuoksi on hyvä asia, että miehet harrastavat entistä vähemmän seksiä.

  • He keskittyvät enemmän uraan ja muihin mielenkiinnon kohteisiin

Miehet kyllä nauttivat seksistä edelleen, mutta nautintoa haetaan aiempaa enemmän myös muista asioista, kuten työelämän onnistumisista, mielenkiintoista harrastuksista, treenaamisesta ja tasapainoisesta elämästä.

  • Seksin saaminen ei enää ole maskuliinisuuden symboli

Seksiä voi harrastaa nykyään vähemmänkin, eikä sen myöntäminen ole enää niin iso asia, sillä seksin ja naisten määrä ei enää ole miehisyyden mittari. Seksiä ei tarvitse enää harrastaa vain siksi, että sillä saisi tietynlaisen statuksen.

  • Miehet haluavat mieluummin pitkäaikaisen ja tasapainoisen parisuhteen

Yhden yön jutut eivät enää ole niin iso asia, ja tärkeämmäksi on tullut sopivan ja pitkäaikaisen kumppanin löytäminen. Miehet siis panostavat mieluummin siihen, että löytävät itselleen kumppanin, kuin pelkän yhden yön jutun.

  • Miehet panostavat mieluummin henkiseen kasvuun

Aiemmin sanottiin, että poikuuden menettäminen oli osoitus siitä, että olet aikuinen. Nykyään nuoret miehet eivät enää pidä seksin harrastamista kypsyyden ja aikuisuuden mittarina, vaan he panostavat sosiaaliseen ja henkiseen kasvuun.

  • Naiset panostavat enemmän omaan nautintoonsa ja rajoihinsa

Tämä on vähentänyt myös nuorten miesten harrastamaa seksiä, ja se on hyvä asia, sillä se merkitsee sitä, että naiset eivät enää harrasta seksiä vain, koska mies haluaa sitä, ja naiset myös osaavat nykyään vaatia seksiä, joka oikeasti tuottaa heille nautintoa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango