New Yorkissa tätä drinkkiä tarjoillaan neljättä vuotta, mutta niitä voi nauttia myös helposti kotioloissa.

Ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen yhdistää viiniä ja mehujäätä, mutta New Yorkissa näin on tehty ja siitä on muodostunut suosittu kevään ja kesän drinkki, jota on alettu jälleen tarjoilla.

We're so excited to open for the season so we're officially opening doors at 1pm today. See you soon at #LoopyDoopyBar! #eeeeeats #ConradFoodies : @maddy_bell

A photo posted by Conrad New York (@conradnewyork) on

Drinkkiä saa Conrad New York -hotellin Loopy Doopy Rooftop Bar -ravintolassa nyt neljättä vuotta, mutta viime kesänä sen suosio räjähti, kun tietoisuus viilentävästä kesäjuomasta levisi Instagram-julkaisujen ansiosta.

Juoma on nerokkaan simppeli yhdistelmä proseccoa ja mehujäätä, jotka People’s Pops on erityisesti valmistanut ravintolalle. Mehujäissä on erikoisia makuyhdistelmiä: esimerkiksi yhdessä on tuoreita vadelmia, basilikaa, vaaleaa rommia, orgaanista sokeria ja vettä.

”Se sopii uskomattoman hyvin yhteen proseccon kanssa”, Conrad New Yorkin ruoka- ja juomavastaava Max Harris kertoi.

It's finally open!!!! #Rooftop happy hour #prosecco popsicles @conradnewyork #nyc #spring

A photo posted by Philly Food blogger (@baris_belly) on

Jos sinulla ei ole mahdollista päästä kokeilemaan tätä kesädrinkkiä New Yorkissa, on sitä helppo valmistaa myös itse pitkin kevättä ja kesää – tarvitset vain viiniä ja hedelmäisen mehujään.

Maistuisiko tällainen yhdistelmä sinulle? Kommentoi alla!

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia