Pienet kaksostytöt ovat nähneet Disney-elokuvan kohtauksen niin monesti, että osaavat näytellä sen itse elokuvaa katsoessa.

Kun pienet lapset todella pitävät jostakin, vaikkapa elokuvasta, he usein haluavat nähdä sen yhä uudelleen ja uudelleen. Kuten miljoonien lasten kohdalla, myös philadelphialaisten kaksostyttöjen suosikkeihin kuuluu Disneyn animaatio Frozen – huurteinen seikkailu.

8. huhtikuuta kaksi vuotta täyttävät Madelyn ja Scarlett Jordan ovat kuitenkin nähneet Frozenin niin monta kertaa, että osaavat täydellisesti näytellä yhden elokuvan kohtauksista, ja kiitos tyttöjen Colleen-äidin Facebookissa julkaiseman videon, on muukin maailma päässyt ihastelemaan taitavien taaperoiden taitoja.

Kaksosten näyttelemässä kohtauksessa Frozenin päähenkilöt, Anna ja Elsa, ovat vielä pieniä lapsia ja Anna yrittää herättää Elsan leikkimään kanssaan. Kun taaperot katsoivat elokuvaa, he toistivat animaation sisarusten tekoja ja ajoittivat kaiken taustalla pyörivän elokuvan kanssa juuri oikeaan aikaan.

Huffington Postin mukaan tyttöjen äiti on paljastanut philadelphialaiselle uutiskanavalle, että tytöt tykkäävät näytellä kohtausta aina, kun se tulee eivätkä he koskaan vaihda hahmoja: toinen kaksosista on aina Elsa ja toinen on Anna.

Viraalivideon tähdiksi tulleet kaksostytöt ovat syntyneet kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa ja viettivät Inquisitrin mukaan seitsemän viikkoa vastasyntyneiden teho-osastolla ennen kuin pääsivät kotiin.

”He ovat ehdottomasti kulkeneet pitkän tien. He hämmästyttävät minua päivittäin. Kummallakin on terävä muisti ja he rakastavat kirjoja. Me itse asiassa luemme noin 20 kirjaa heille päivittäin”, äiti nauroi Inquisitrin haastattelussa.

”Tytöt itse asiassa pitävät enemmän siitä, että heille luetaan kuin he pitävät television katsomisesta”, äiti jatkoi.

Äiti kuitenkin paljasti, että tästä huolimatta kaksoset ovat näytelleet Frozenin kohtausta 18 kuukauden ikäisestä lähtien. Eikä se ole ainoa kohtaus, jota taaperot näyttelevät; äidin mukaan he näyttelevät kohtausta myös yhdestä Mikki Hiiri -elokuvasta.

Äidin Facebook-sivullaan julkaisemasta videosta on tullut viraalihitti ja sitä on katsottu tätä kirjoittaessa yli 46 miljoonaa kertaa. Video on julkaistu myös YouTubessa Jordan Twinsin kanavalla.

Voit katsoa hellyyttävän videon kaksostytöistä artikkelin yltä YouTube-upotuksena tai alla olevasta Facebook-julkaisusta – kannattaa kiinnittää huomiota myös taustalla pyörivään elokuvaan, sillä se osoittaa, kuinka hyvin tytöt muistavat elokuvan kohtauksen ulkoa.

Acting out their favorite scene from Frozen ❄️

Julkaissut Colleen Jordan 27. maaliskuuta 2017

Lähde: Huffington Post, Inquisitr