Seksiviestien lähettelyssä on hyvät puolensa, mutta kannattaa kuitenkin olla varovainen niiden lähettelyn kanssa.

Shapen mukaan seksiviestien lähettelyssä on kuitenkin hyvät puolensa, koska tutkimusten mukaan se voi tehostaa itsevarmuutta, vahvistaa parin välistä sidettä ja voi puhaltaa kipinää liekkeihin makuuhuoneen puolella.

Sivusto listasikin viisi vinkkiä naisille seksiviestien lähettelyä varten.

1. Tapaa ensin

Nettideittailu ja Tinderin kaltaiset sovellukset ovat todella suosittuja ja uuden kiinnostavan, mahdollisen kumppanin kanssa viestittelee välillä viikkotolkulla ennen tapaamista. Ennen tapaamista kannattaa pitää viestien sävy vihjailevana, mutta ei seksuaalisena. Mies voi lähetellä mainioita seksiviestejä, mutta jos kemiat eivät kohtaa hänen kanssaan muuten, olet saattanut jakaa henkilölle, joka ei sitten juuri kiinnostakaan, paljon henkilökohtaisuuksia itsestäsi.

2. Käytä viestejä esileikkinä

Seksiviestit toimivat hyvin jännitteen luomiseksi ja herättävät haluja. Oikea sävy voi saada sinut ja viestiesi saajan “sille tuulelle” tunteja ennen kuin näette toisenne ja luoda pohjaa intohimoiselle yölle. Pidä viestit kuitenkin lyhyenä, mehukkailla yksityiskohdilla maustettuina.

3. Ole tuhma

Journal of Sex Researchissa julkaistun tutkimuksen mukaan parit, jotka viestittelevät ilman rajoituksia, ovat tyytyväisempiä suhteeseensa ja heidän seksuaalinen kommunikointinsa on parempaa. Viestittelyä ei tarvitse kuitenkaan aloitaa heti räväkästi, vaan aloitella leikkisästi ja siitä viedä seksiviestien sisältöä tuhmemmaksi oman mukavuusalueesi mukaisesti.

4. Lähetä sanoja, ei kuvia

Alastonkuvan lähettäminen voi vaikuttaa helpolta tavalta saada oma kumppani innostumaan. Älä kuitenkaan lähetä alastonkuviasi ennen kuin voit olla täysin varma, ettei hän lähetä kuviasi eteenpäin vaan pysyttele kirjoittelussa tai vihjailevissa kuvissa, jotka eivät ole paljastelevia. Jos haluat pelata varman päälle sen suhteen, ettei kuviasi päädy nettiin koko maailman nähtäväksi – tietoturvamurtoja tapahtuu ja parisuhteet voivat muuttua hyvästä ikäviksi – älä lähetä kuvia tai harkitse tarkkaan, kenelle niitä lähetät.

5. Älä tallenna tai arkistoi

Voi olla houkutteleva ajatus säästää kuumat seksiviestikeskustelut, sillä niitä voi olla kiihottavaa lukea myöhemmin ja ne ovat seksikäs muisto sinun ja kumppanisi läheisyydestä. Jos haluat kuitenkin eliminoida riskit siitä, että joku ulkopuolinen näkee seksiviestejäsi, on parempi poistaa ne.

Lähde: Shape