Kaikki meistä tietävät ne kliseiset merkit, joiden uskotaan kertovan rakastumisesta: perhosia vatsassa, pilkettä silmäkulmassa, puhut koko ajan rakkautesi kohteesta ja odotat malttamattomana viestiä häneltä.

Rakkaus on kuitenkin monimutkainen ja joskus häilyväinenkin asia, jonka kaikki kokevat eri tavalla. Vain sinä voit tietää varmasti, milloin olet rakastunut, mutta nämä Metro-lehden listaamat asiat voivat myös viestiä siitä, että sydämesi todella sykkii sille toiselle.

1. Olet innoissasi, kun hän viestittää sinulle.

Siinäkin tapauksessa, että hän on lähettänyt sinulle jo 38 viestiä, vaikka on vasta lounasaika.

Toivot, että jokainen saapuva viesti olisi häneltä – vaikka olisitte olleet yhdessä jo pari vuotta ja hän pyytää viestissä tuomaan roskapusseja kaupasta.

2. Suunnittelette yhdessä.

Suunnittelette yhteisiä lomia, juhlapyhiä ja joudut ehkä jopa myöntämään, että haaveilet naimisiinmenosta hänen kanssaan. Eikä siinä ole mitään hävettävää.

3. Teet asioita, joita oikeastaan inhoat.

Katsot mukisematta kolmiosaisen elokuvasarjan, joka sinun mielestäsi on kuolettavan tylsä mutta hänen mielestään parasta, mitä maailmassa on. Suostut myös syömään viimeistä murua myöten hänen tekemänsä ruoan, vaikka se olisi palanut pahasti pohjaan.

4. Olet vihainen, jos saamassasi kutsussa ei ole avec-mahdollisuutta.

Entä sitten, vaikka olisittekin olleet yhdessä vasta neljä kuukautta? Eivätkö ihmiset ymmärrä, että olette tosissanne?

5. Et enää kiinnitä huomiota muihin viehättäviin ihmisiin.

Lakkaat vain huomaamasta heidät, sillä sinun silmäsi näkevät vain rakkaasi. Jos katseesi vaeltelee baarissa, etsit juuri häntä, etkä katsele ketään muuta.

6. Pyydät anteeksi.

Koska mökötettyäsi kymmenen minuuttia riidan jälkeen sinulla on häntä ikävä.

7. Aloitatte päivän nauramalla.

Saatte toisenne nauramaan heti aamusta asti.

8. Et juokse karkuun.

Vaikka olet ajatellut sitä ja jopa uhannut tekeväsi niin, et lähde pakoon. Jokin estää sinua tekemästä sitä, ja tajuat, ettei ole paikkaa, jossa mieluummin olisit.

Lähde: Metro