Jokainen suhde on ainutlaatuinen omalla tavallaan.

Ihmiset ajautuvat parisuhteisiin ollakseen onnellisia. Kaikki suhteet eivät kuitenkaan valitettavasti kestä ikuisesti. Muutoksia voi syntyä myös keskelle ”täydellistä” parisuhdetta, ja saatat alkaa huomaamaan kumppanissasi signaaleja, jotka valitettavasti saattavat kertoa, että hän ei enää pidä sinua erityisenä.

On hyvä kuitenkin muistaa, että niin kuin elämässä, myös parisuhteessa on kausia, jolloin molemmat tai toinen antavat vääränlaisia signaaleja tunteistaan. Jos asia kuitenkin vaivaa, on syytä avata keskustelu kumppanin kanssa.

Nämä seitsemän merkkiä kertovat usein, että et ole enää erityinen kumppanillesi:

Rakkautta ei enää näytetä
Oletko tuntenut, että kumppanisi on viime aikoina välttänyt sinua eikä näytä sinulle niin paljon kiintymystä kuin ennen? Tämä on yksi kielivimpiä merkkejä siitä, että kumppanisi on menettänyt kiinnostuksensa sinua kohtaan, eikä enää näe sinua samalla tavalla. Ehkä hän kaipaa jotakuta muuta?

Syy on aina sinussa
Jos kumppanisi alkaa syyttää sinua kaikesta, syystä riippumatta, saattaa olla aika lähteä erilleen. Se tarkoittaa, että kumppanisi ei enää kunnioita sinua, ja siinä tapauksessa on parempi elää erillään kuin olla arvostamaton.

Et enää ole osa suunnitelmaa
Jokaisella suhteella on tavoitteita ja unelmia tulevaisuutta varten. Jos kumppanisi alkaa tehdä suunnitelmia tulevaisuudelle, jossa roolisi on hyvin vähäinen, tuskin olet enää osa hänen suunnitelmaansa.

Keskitys suuntautuu muualle
Keskeisiä merkkejä ovat huomion kiinnittäminen muihin asioihin tai ihmisiin, eikä sinuun. Jos huomaat tämän, kannattaa aluksi viettää aikaa erillään, ja huomata, tuleeko hänellä ikävä sinua.

Vähemmän viestintää
Kun ette keksi toisillenne puhuttavaa, on se yksi hälyttävimmistä merkeistä. Koska viestintä on avain terveeseen suhteeseen, kaikki nämä kommunikointiin liittyvät ongelmat ovat merkkejä siitä, että on aika tehdä joitain muutoksia.

Lähes aina kotoa pois
Jos kumppanisi alkaa viettämään aikaa muualla työpäivän jälkeen tai viikonloput hän viettää mieluummin kavereiden luona, on merkki hälyttävä.

Ei enää tue sinua
Jos kumppanisi oli aikoinaan suurin tukijasi, mutta näin ei ole enää, kertoo se sen, että häntä ei enää kiinnosta sinun elämässäsi tapahtuvat asiat

Jaa myös muille!

Lue lisää ihmissuhteisiin liittyviä artikkeleita täältä.

Lähde: Women: Daily Magazine