Twitterissä on jaettu videoita kissojen taidoista avata ovia.

Kissatkin oppivat monenlaisia temppuja ja taitoja: esimerkiksi jotkut kissat oppivat noutamaan leluja, toiset antamaan tassua ja joiltakin onnistuu jopa oven avaaminen. Twitterissä onkin jaettu videoita kissoista, jotka osaavat juuri tämän jälkimmäisen taidon.

Videoiden jakaminen alkoi siitä, kun Twitter-käyttäjä @steeleio_ julkaisi videon, jolla hänen kämppiksensä kissa avaa taidokkaasti suljetun oven. Mashablen mukaan häntä oli ihmetyttänyt, miten kissa onnistui aina karkaamaan suljetun oven takaa heidän kylpyhuoneestaan ja kissan touhujen selvittämiseksi hän asetti kylpyhuoneeseen piilokameran.

Kun piilokamera oli paikoillaan ja päällä, hän sulki kissan kylpyhuoneeseen ja ravisteli sen ruokapussia oven ulkopuolella, jotta kissa haluaisi sieltä pois. Kissa onnistui tässä tehtävässä noin viidessä minuutissa.

”Kun se tuli ulos, annoimme sille herkun ja katsoimme videon”, @steeleio_ viestitti Mashablelle Twitterin kautta.

”Kämppikseni oli aivan shokissa”, hän lisäsi.

Näin taitavasti kissa avasi oven:

liyah.

@steeleio_
My roommate’s cat is always breaking out of her bathroom. I set up this hidden camera to find out how...and y’all....i- 😂💀

@steeleio_’n tviittiin on vastauksena tullut monenlaisia videoita kissoista avaamassa ovia. Esimerkiksi alla olevalla videolla yksi kissa näyttää, että onnistuisi sama siltäkin, mutta videon aikana ovi oli vain lukossa.

Tämän videon musta kissa sen sijaan yltää kahvaan ja saa oven auki ilman suurempia pyristelyjä.

liyah.

@steeleio_
My roommate’s cat is always breaking out of her bathroom. I set up this hidden camera to find out how...and y’all....i- 😂💀
this is all my tall ass cat has to do😂

Alla olevan videon kaveri sen sijaan availee muun muassa laatikoita, kiipeää sitten pöydälle ja avaa vesihanan.

Kyle Istook

@kyleistook

Kyle Istook

@kyleistook
My cat is known for opening drawers and turning on the water faucet. 🤣
🚰

Tämä oranssi kissa harrastaa enemmän kaappien avaamista.

Robyn Hannah

@robynhannah

paigeyy.c

@paigecasserole
He does this. Of course he does😂😂😂
Lol! Mine opens cupboards. 😑

Löydät lisää vastaavia kissavideoita, ihmisten kertomuksia ja reaktiota näihin taitaviin kissoihin sekä muutamia taidonnäytteitä myös koirilta Twitterissä selaamalla tämän tviitin vastauksia.

Lähde: Mashable