Monet kokevat pienen (tai suuren) ikäkriisin 30 vuotta täyttäessään.

Kolmekymppisenä oleminen ei kuitenkaan ole kamalaa – päinvastoin! Elämänkokemusta on yleensä jo karttunut sen verran, että kolmekymppisenä tietää, millainen itse on ja mitä haluaa elämäänsä sekä elämältä, on sinut oman tyylinsä kanssa ja pukeutuu sekä laittautuu aivan kuin itse haluaa eikä se enää hetkauta, jos viikonloppuillaksi ei ole suunnitelmia tai biletystä tiedossa, vaan sen voi aivan tyytyväisenä viettää kotisohvallakin.

Jos horoskooppeja uskoo, kukoistavat tietyt ihmiset erityisesti kolmekymppisenä. Siinä missä vaa’at olivat parhaimmillaan high school -iässä, eli 14-18-vuotiaana, on kaksi horoskooppimerkkiä PureWow’n mukaan parhaimmillaan silloin kuin ikä alkaa 3:lla – ja ne ovat:

Vesimies

Eksentrinen vesimies ei välttämättä sopinut coolien tyyppien joukkoon teini-iässä, mutta kolmekymppisenä hänen tarmokas ja innovatiivinen tyylinsä toimii häne edukseen. Vesimiehen omalaatuinen tyyli on saattanut herättää kummastusta aikanaan, mutta kolmekymppisenä tämä ilmamerkki on työpaikan muodinluoja. PureWow’n mukaan vesimies tietää kaikki erilaiset tavat, miten tyylitellään poolopusero. Hän saa Crocsit näyttämään niin hyvältä, että työkaveritkin haluavat käyttää niitä. Ja vaikka hän ei olisi Z-sukupolvea, näyttävät äiti- ja iskäfarkut hänen yllään yhtä hyvältä kuin tämän nuoren sukupolven edustajilla. Se, mikä sai ennen muut kohottelemaan kulmiaan teini-ikäisen vesimiehen nähdessään, on nykyään ominaisuus, joka tekee kolmekymppisestä vesimiehestä puoleensavetävän.

Kauris

PureWow’n mukaan kunnianhimoisen kauriin Spice Girls -kalenteri oli täynnä valinnaisia ja erilaisia opetusajan ulkopuolisia aktiviteetteja. Kouluun panostaminen haukkasi ison osan elämästä, joten sosiaalinen elämä saattoi kauriilla jäädä taka-alalle. Kolmekymppisenä kauris on sen sijaan oppinut tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan, joten hän elää parasta elämäänsä. Hän on silti melkoinen työnarkomaani ja todennäköisesti ylennyt jo johtaviin tehtäviin urallaan, mutta hän on oppinut arvostamaan myös muita asioita elämässä. Luksuslomista rentouttaviin kylpyläpäiviin, tämä maamerkki nauttii työnsä hedelmistä täysin rinnoin.

Löydät lisää horoskooppimerkkeihin liittyviä juttuja sivuiltamme täältä.

Lähde: PureWow