Uskollisuus on suurimmalle osalle suhteen tärkeimpiä asioita, mutta kaikki eivät ole uskollisia.

Toiset pettävät kumppaniaan helpommin kuin toiset ja osa vielä salaa pettämisensä. Osa horoskooppimerkeistä on alttiimpia uskottomuudelle kuin toiset. Tässä alla viisi horoskooppimerkkiä, jotka pettävät helposti eivätkä usein edes kerro siitä.

1. Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinaat todennäköisesti pettävät kumppaniaan Vesimiehen kanssa. Oinailla on vahva sukupuolivietti ja he kyllästyvät helposti. Heidän kumppaninsa on oltava varpaisillaan, jotta he eivät etsi uutta kumppania. Oinas rakastuu nopeasti, mutta rakkaus voi sammua myös yhtä nopeasti. Jos heidän kumppaninsa ei vaikuta enää yhtä jännittävältä kuin suhteen alussa, heille tulee houkutus tutkia muita mahdollisuuksia. Esimerkiksi vakaa Härkä voi tylsyttää Oinaan helposti tai lempeä Rapu olla hieman liian emotionaalinen.

2. Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset pettävät aika helposti. Heidän persoonassaan on kaksi puolta, joista kummastakin on oltava tietoinen, jos on Kaksosen puoliso. Hekin kyllästyvät suhteessa helposti. He kaipaavat elämään vaihtelua, vapautta ja joustavuutta, jotta he ovat onnellisia. Heillä on jatkuva halu keskustella muiden kanssa ja olla heidän seurassaan, jolloin pettäminenkin tulee helposti kuvioihin. He saattavat tapailla ensin montaa henkilöä ennen kuin päättävät, että kuka heistä on heille paras kumppani. Kaksoset eivät ole yleensä yksiavioisia, joten tämä on sinun tiedettävä ennen kuin aloitat Kaksosen kanssa suhteen.

3. Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka pettää todennäköisesti Vesimiehen kanssa. Vaaka on tasapainoinen ja haluaa suhteen, jossa on paljon rakkautta ja romantiikkaa. Joten jos Vaaka pettää, hän ei saa näitä asioita tarpeeksi suhteestaan. Eli he täyttävät pettämisellä suhteessa olevia puutoksia. Vaaka ei tee tätä niin salaa kuin Oinaat ja Kaksoset. Kun he kohtaavat uuden mielenkiintoisen ihmisen, he yrittävät aluksi kieltää ihastuksensa. He pitävät yllä keskustelua niin kauan kuin on mahdollista. Tämä passiivinen lähestymistapa on heidän mukaansa paras tapa, jotta he eivät vaan pettäisi kumppaniaan. He saattavat kertoa näistä tunteistaan rehellisestikin, koska heillä ei alun perin ollut aikomustakaan pettää. Vaaka nauttii romansseista.

4. Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpioni pettää todennäköisimmin Härän kanssa. Todellisuudessa Skorpioni on yksi uskollisimmista horoskooppimerkeistä, mutta jos he pettävät, he salaavat sen aika varmasti. Salaisuuksien pitäminen on Skorpionille luonteenomaista. Pettämiselle ei ole koskaan tekosyitä, mutta Skorpionin syyt ovat se, että heitä on loukattu suhteessa emotionaalisesti tai he haluavat oikeasti erota. Jotkut Skorpionit saattavat jopa nauttia salaisen romanssin riskeistä. Skorpionille seksi on todella tärkeää, joten jos se ei suju jossain vaiheessa suhdetta hyvin, etsivät he sitä helposti muualta. Jos Skorpioni pettää, on hyvä uutinen se, että hän ei tee sitä helposti uudelleen.

5. Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat pettävät todennäköisimmin Skorpionin kanssa. He katsovat maailmaan ruusunpunaisten lasien läpi, jolloin näyttää aina siltä, että aidan toisella puolella on ruoho vihreämpää. Kalat ovat herkkiä ja heillä voi olla epärealistisia odotuksia rakkaudesta ja romanssista. Siksi he saattavat helposti kokeilla pettämistä, koska tuntuu että toisen kanssa voisi löytyä enemmän rakkautta. He uskovat sielunkumppaneihin ja he ovat erittäin hyviä säilyttämään salaisuuksia, joka on pettämisen kannalta erittäin huono asia.

Muista kuitenkin, että kaikki miehet eivät petä, olivat he horoskoopiltaan mitä tahansa!

Lähde: Bustle