Näitä asioita oppii kasvaessaan nuoresta aikuiseksi.

Parikymppisenä elämä voi olla välillä villiäkin menoa, mutta 30 ikävuoden lähestyessä monet alkavat rauhoittua teini- ja nuoruusvuosistaan. Alle on listattu asioita, jotka jokaisen naisen pitäisi tietää ja osata ennen kuin ikämittariin pärähtää 3 ja 0.

Nämä asiat on hyvä tietää ennen kolmikymppisiä:

1. Miten pakata

Enää et kuljeta mukanasi useita matkalaukkuja mennessäsi yöksi jonnekin. Tiedät paremmin, mitä tarvitset mukaan ja et turhaan pakkaa mukaan 10 paria bikinejä ja jokaiseen asuun sopivia kenkiä.

2. Osaat irtisanoutua työstä tarvittaessa

Osaat kuunnella itseäsi ja sisintäsi ja tiedät, milloin on aika vaihtaa työpaikkaa. Erotat tuon tuntemuksen niistä hetkistä, kun työ vain vastustaa ja on hankalaa.

3. Pukeudut sen mukaan, mikä mielestäsi näyttää hyvältä eikä muiden mielestä

Nuorena saatoit mennä massan mukana ja et välttämättä ollut edes niin innoissasi uusimmista villityksistä ja tyyleistä, mutta aikuistuessa olet löytänyt oman tyylisi ja kaunistutat maailmaa omalla tavallasi.

4. Osaat päättäväisesti kysyä haluamasi asioiden perään

Oli kyse sitten palkankorotuksesta tai unelmiesi syntymäpäivälahjasta, et pelkää pyytää sitä. Aina ei ole mahdollista saada sitä, mitä haluaa, mutta et enää pelkää kysyä ja tavoitella haluamiasi asioita.

5. Säästät rahaa

Olet ehkä jo perehtynyt säästösuunnitelmiin tai sinulla on jo säästötili. Osaat laittaa jo rahaa talteen pahan päivän varalle tai eläkepäiviä ajatellen.

6. Osaat sanoa ei

Tiedät mitä haluat ja tarvitset sekä tiedät myös omat rajasi. Osaat sanoa suoraan ei etkä ala kehittelemään selityksiä ja tekosyitä. Teet asioita, koska haluat tehdä niitä, et sen takia, että on pakko.

7. Tiedät mitä haluat sängyssä

Olet ottanut opikseksi nuorempana tehdyistä ”seikkailuistasi” ja aikuistuessasi tiedät, mitä haluat miehen tekevän – etkä myös pelkää kertoa sitä kumppanillesi.

8. Olet hyväksynyt kroppasi

Rakastat itseäsi itsenäsi ja kohtelet kehoasi hyvin sekä pukeudut vaatteisiin, joissa se näyttää upealta ja olosi on mahtava.

9. Tiedät haluatko lapsia vai et

Jos olet sinkku, tämä on aihe, joka kannattaa nostaa esiin jo uuden orastavan suhteen alkutaipaleella. Parisuhteessa olevat ovat luultavasti käyneetkin jo keskustelun aiheesta.

10. Tiedät, että olet eri ihminen kuin kymmenen vuotta sitten – ja se on hyvä asia

Ihmiset muuttuvat ja se on hyvä. Elämä on opettanut ja kasvattanut sinua ja lähempänä 30 ikää tietää paremmin, mitä elämältä haluaa kuin teini-ikäisenä.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia