Miehissä ja naisissa on paljon eroja, joita ei aina muista tai joista ei ole edes tietoinen.

On monta asiaa, jotka miehet haluaisivat naisten heistä tietävän, mutta eivät jostain syystä halua tai uskalla kertoa niistä. Tässä alla on niitä seitsemän kappaletta. Lue ne ja vältyt sen jälkeen monilta väärinkäsityksiltä, joita sinulla voisi miesten kanssa tulla.

Seitsemän asiaa miehistä, joita et ehkä vielä tiedä

1. Miehet haluavat, että heitä kunnioitetaan

Kaikki haluavat tuntea kunnioitusta, olivatpa he naisia ​​tai miehiä. Joten mieskin pitää siitä, jos hänen kumppaninsa osoittaa hänelle kunnioitusta myös julkisesti.

2. Miehetkin voivat tuntea olonsa turvattomaksi

Myös miehet voivat tuntea olonsa turvattomaksi ja haavoittuvaiseksi. 

3. Miehet haluaisivat enemmän seksiä

Jos seksin lisääminen tekee miehesi onnelliseksi, anna sitä hänelle, jos haluat että hän olisi onnellisempi. Näin yksinkertaista tämäkin on tai toivottavasti on.

4. Miehillä on vaikea olla katsomatta kadulla vastaan kävelevää hyvännäköistä naista

Taitaisit suuttua, jos miehesi katsoisi kadulla hyvännäköisen naisen perään. Miehet taistelevat todella tuollaista käytöstä vastaan, mutta eivät vain voi sille mitään, jos niin käy. Joskus niin käy jopa todella uskolliselle miehelle, jos hänen vastaansa kävelee esimerkiksi nainen minihameessa ja avonaisessa kaula-aukossa.  

5. Miehet välittävät puolisonsa ulkonäöstä

Vaikka mies ei sitä kertoisi, hän yleensä haluaa, että hänen puolisonsa näyttää hyvältä. Siinä on hyvä syy naiselle pitää ulkonäöstään hyvää huolta.

6. Miehillä on uskomaton taakka siitä, että heidän pitää huolehtia muista

Sinulle se ei ehkä ole kovin suuri asia, mutta miehelle voi olla. Nimittäin se, että hänen täytyy pitää hyvää huolta sinusta ja teidän perheestänne, jos teillä sellainen on. Se voi tuntua miehestä jopa todella suurelta työltä.

7. Miehetkin nauttivat romantiikasta

Joidenkin stereotypioiden mukaan miehet eivät ole niin emotionaalisia kuin naiset. Tämä ennakkoluulo voi olla väärä. Kyllähän miehetkin pitävät esimerkiksi romantiikasta.

Näiden lisäksi on varmasti monta muuta asiaa, joita naiset eivät miehistä tiedä, mutta olisi syytä tietää.

Lähde: Allwomenstalk